mehmetali09 Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #1 Selam Redmi 9T telefonuma MIUI 13 kuracağım yani Xiaomi. EU ROM kuracağım ama daha önce açıp geri kapattığım Bootloader kilidini açmak istediğimde yeniden 1 hafta bekler miyim?
Selam Redmi 9T telefonuma MIUI 13 kuracağım yani Xiaomi. EU ROM kuracağım ama daha önce açıp geri kapattığım Bootloader kilidini açmak istediğimde yeniden 1 hafta bekler miyim?
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 5 Aralık 2022 #2 Aynı Mi hesabıyla başvuru yapılırsa direkt açılıyordu diye hatırlıyorum.
mehmetali09 Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #3 tamam denerim saol lampeonn dedi: Aynı Mi hesabıyla başvuru yapılırsa direkt açılıyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... bende öyle hatırlıyorum ama bakalım Son düzenleme: 5 Aralık 2022
tamam denerim saol lampeonn dedi: Aynı Mi hesabıyla başvuru yapılırsa direkt açılıyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... bende öyle hatırlıyorum ama bakalım