Daha önce çalışmamış biri çalışmaya nereden başlayabilir?

batub1

Centipat
20 yaşındayım ve daha önce bir işte çalışmadım. Nereye baksam tecrübeli eleman arıyorlar. Ayrıca iletişimi çok yüksek biri değilim. Şu an bir yerde satış danışmanı olarak başlasam, anksiyete yaşayacağım diye çekiniyorum. Sizce nereden başlamalıyım?

20 yaşındayım ve daha önce bir işte çalışmadım. Nereye baksam tecrübeli eleman arıyorlar. Ayrıca iletişimi çok yüksek biri değilim. Şu an bir yerde satış danışmanı olarak başlasam, anksiyete yaşayacağım diye çekiniyorum. Sizce nereden başlamalıyım?
Ne bölümü okunuz? Bence ona göre yönelin.

Hocam fabrika olabilir başlangıcınız market de olabilir ama iletişiminiz düşükse sıkıntılı. Özellikle müşteriler ile uğraştığınız için.

yuzu sırke satan elemanlar kasıyerlık falan yapıyor bır ıs bulursun ama ıyı bır ıs ıstıyorsan bıraz yeteneklerının ustune koyman lazım

Şu an 19 yaşındayım bende staj yapmadan önce sizin gibiydim büyük bir yerde staja başladım çok panikliyordum insanlarla konuşurken anksiyetem tutar diye 1-2 ay içinde bu duygular kayboldu herkesle rahat bir şekilde konuşabiliyordum akıcı bir şekilde iletişimimi de yükselttim bence danışman olarak başlayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı