jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Şubat 2023 #1 ASUS Strix G15 2022 MUX Switch fotoğrafta belirtilen alandadır. Bu zamana kadar hiç görmedim ve bulamadım internette. Bu sebeple kendi cihazımı söküp merakımı giderdim. Reddit'de de paylaştım, elbet merak eden vardır. Datasheet: PI3WVR12412 Datasheet(PDF) Part #: PI3WVR12412. Download. File Size: 1MbKbytes. Page: 13 Pages. Description: HDMI 2.0, DisplayPort 1.2 Video Switch. Manufacturer: Pericom Semiconductor Corporation. www.alldatasheet.com
ASUS Strix G15 2022 MUX Switch fotoğrafta belirtilen alandadır. Bu zamana kadar hiç görmedim ve bulamadım internette. Bu sebeple kendi cihazımı söküp merakımı giderdim. Reddit'de de paylaştım, elbet merak eden vardır. Datasheet: PI3WVR12412 Datasheet(PDF) Part #: PI3WVR12412. Download. File Size: 1MbKbytes. Page: 13 Pages. Description: HDMI 2.0, DisplayPort 1.2 Video Switch. Manufacturer: Pericom Semiconductor Corporation. www.alldatasheet.com
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 Laptopun anakartını modlayarak sonradan eklemek mümkün müdür acaba? MUX switch olmayan laptoplar için.
Laptopun anakartını modlayarak sonradan eklemek mümkün müdür acaba? MUX switch olmayan laptoplar için.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #3 mutlu pide dedi: Laptopun anakartını modlayarak sonradan eklemek mümkün müdür acaba? MUX Switch olmayan laptoplar için. Genişletmek için tıkla... Donanimsal bir şeyi nasıl modlayarak eklemeyi dusunuyorsun?
mutlu pide dedi: Laptopun anakartını modlayarak sonradan eklemek mümkün müdür acaba? MUX Switch olmayan laptoplar için. Genişletmek için tıkla... Donanimsal bir şeyi nasıl modlayarak eklemeyi dusunuyorsun?
jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Şubat 2023 #4 mutlu pide dedi: Laptopun anakartını modlayarak sonradan eklemek mümkün müdür acaba? MUX switch olmayan laptoplar için. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil hocam, baştan multi-layer PCB çizerim derseniz başka tabii.
mutlu pide dedi: Laptopun anakartını modlayarak sonradan eklemek mümkün müdür acaba? MUX switch olmayan laptoplar için. Genişletmek için tıkla... Mümkün değil hocam, baştan multi-layer PCB çizerim derseniz başka tabii.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #5 Artoria Pendragon dedi: Donanimsal bir şeyi nasıl modlayarak eklemeyi dusunuyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sordum işte mümkün mü diye.
Artoria Pendragon dedi: Donanimsal bir şeyi nasıl modlayarak eklemeyi dusunuyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sordum işte mümkün mü diye.
Madbane Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #6 mutlu pide dedi: Laptopun anakartını modlayarak sonradan eklemek mümkün müdür acaba? MUX switch olmayan laptoplar için. Genişletmek için tıkla... Tam rus işi dediğin şey . Devresi ona göre değil ki mümkün değil.
mutlu pide dedi: Laptopun anakartını modlayarak sonradan eklemek mümkün müdür acaba? MUX switch olmayan laptoplar için. Genişletmek için tıkla... Tam rus işi dediğin şey . Devresi ona göre değil ki mümkün değil.