Ardheim Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 10. sınıfta sınıf tekrarı yaptım, şu an 12. sınıfım 2. dönem açık liseye geçebilir miyim?
musager Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 En son açık liseye geçmeyi çok zorlaştırmışlardı hala öyleyse bayağı zor.
Ardheim Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 musager dedi: En son açık liseye geçmeyi çok zorlaştırmışlardı hala öyleyse bayağı zor. Genişletmek için tıkla... Eskiden iki kez sınıfta kalmak gerekiyordu; şu an bir kez sınıfta kalmak yeterli diye biliyorum, ama iki sene önce kaldığım için şu an geçip geçemeyeceğimi bilmiyorum.
musager dedi: En son açık liseye geçmeyi çok zorlaştırmışlardı hala öyleyse bayağı zor. Genişletmek için tıkla... Eskiden iki kez sınıfta kalmak gerekiyordu; şu an bir kez sınıfta kalmak yeterli diye biliyorum, ama iki sene önce kaldığım için şu an geçip geçemeyeceğimi bilmiyorum.