Emrekoc28 Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 Merhaba, daha önce üniversite sınavına girip bir üniversiteye kaydoldum, ancak okulu bitirmedim. Bu sene tekrar sınava girdim. Okuldan gelen ek puanlarımı tercih sırasında kullanabiliyor muyum? Bilgisi olan forumdaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba, daha önce üniversite sınavına girip bir üniversiteye kaydoldum, ancak okulu bitirmedim. Bu sene tekrar sınava girdim. Okuldan gelen ek puanlarımı tercih sırasında kullanabiliyor muyum? Bilgisi olan forumdaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Çözüm Mustafa.Kaan 20 Temmuz 2025 Okula kaydolduktan sonraki ilk sınava kırık OBP(%50) ile giriyorsunuz. Eğer 2 sonraki sınava girerseniz tam OBP ile giriyorsunuz.
Okula kaydolduktan sonraki ilk sınava kırık OBP(%50) ile giriyorsunuz. Eğer 2 sonraki sınava girerseniz tam OBP ile giriyorsunuz.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.893 Makaleler 2 Çözümler 1.723 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #11 Emrekoc28 dedi: İlk tercihi 2016'da yapmıstım. O süreden sonra zaten ilk kez sınava giriyorum. Genişletmek için tıkla... Evet tam OBP'niz ile hesaplanmış oluyor puanınız. Artı 0 Eksi
Emrekoc28 dedi: İlk tercihi 2016'da yapmıstım. O süreden sonra zaten ilk kez sınava giriyorum. Genişletmek için tıkla... Evet tam OBP'niz ile hesaplanmış oluyor puanınız.