Daha önceden içtiğiniz ve sevdiğiniz purolar

Hydro2K

Kilopat
Yer
Antalya
Merhaba arkadaşlar, bir puro sevdalısı olarak Sosyal'deki başka puro sevdalısı arkadaşlarıma sesleniyorum.
Sizin favori puronuz nedir? Ben başlıyorum.
Toscano Classico ve Diplomaticos No.2 diyorum. Benim gözümde başabaşlar. İkisi de odunumsu ve fındık aromalı purolar.
Sağdaki Toscano Classico, soldaki Diplomaticos No. 2'dir.

Sizin görüşleriniz nelerdir değerli Sosyal üyeleri?

Tek içtiğim captain blackti ona da tam Pro mu deniyor bilmiyorum. Söylediğiniz Pro'ların fiyatları nedir acaba?

Hiç Pro içmedim öğrencinin içeceği en lüks sigara marlboro touch Blue'dur. Coğu kişi 14 TL'lik sarma Slim içiyor zaten varsa Pro öneriniz söyleyin hocam para biriktirip alayım.

Tek içtiğim captain blackti ona da tam Pro mu deniyor bilmiyorum. Söylediğiniz Pro'ların fiyatları nedir acaba?
Captain Black bir sigarillodur. Gayet güzel tadı var ben de çok içtim, ince puro sınıfına girer sigarillolar, bu da onları gerçek büyük purolar ile sigaralar arasında ayrı bir sınıfa koyar. Captain Black'in sigarilloları ise gerçekten şahanedir.

Hiç Pro içmedim öğrencinin içeceği en lüks sigara marlboro touch Blue'dur. Coğu kişi 14 TL'lik sarma Slim içiyor zaten varsa Pro öneriniz söyleyin hocam para biriktirip alayım.
Hocam Phillies Honey Blunt öneririm başlangıç için. Cidden belirgin bir bal aromalı purodur, tekli fiyatı 30 TL'dir ve size 45 dakikalık içim sunar. Fakat bunu tekelde bulamazsınız, tütüncülerde bulunmaktadır. Şöyle gözükmektedir;

Hocam 45 dakika nedir? Ciğerlerimi erkenden teslim etmek istemiyorum ayrıca 30 TL'ye kent D-range Blue alırım kalsın hocam benim tarzıma hitap etmiyor Pro size afiyet bal sugar olsun.

Hocam 45 dakika nedir? Ciğerlerimi erkenden teslim etmek istemiyorum ayrıca 30 TL'ye kent D-range Blue alırım kalsın hocam benim tarzıma hitap etmiyor Pro size afiyet bal sugar olsun.
Merhaba hocam, puro içe çekilmez, puronun içme mantığı ağza dumanı çekip puronun aromalarını alıp dumanını geri atmaktır. Dudak tiryakiliği gibidir yani.

Ayrıca, evet purolar sigaralara göre çok çok pahalıdır, çünkü Türkiye'de maalesef düzgün üretilmemektedir ve kaliteli ürünler ithaldir.

Bilmiyordum hocam öğrenmiş oldum sağ olun.

internet üzerinden satışlarına bakmıştım ama bulamamıştım zaten.

Romeo y julieta cedro Deluxe 2 favorimdir.

Şu makalemi okuyabilirsiniz hocam

internet üzerinden satışlarına bakmıştım ama bulamamıştım zaten.
İnternet üzerinde güven problemi hat safhada, tütüncülerden bakarak seçmek en iyisi ama hatta ve hatta orada da dolandırılma ihtimaliniz vardır. Bazı tütüncüler Irak-Suriye'den kaçak aldıklarını zannederek çakma puro almaktadır. Ankara için konuşacak olursam Kızılay Limon Pazarı'nda girişin hemen solundaki tütüncü orijinal bir şekilde ürünlerini temin etmektedir ve aldığım tüm ürünler orijinaldi.

Yakma hakkında dediklerinize aynen katılıyorum, hatta çakmak ile yakmak çakmak gazının puro tütününün tadını bozmasına sebep olacaktır. Çok güzel bir rehber, dedikleriniz gayet doğru.

Ayrıca önerdiğiniz puroyu nerede bulabilirim, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…