Daha önceden içtiğiniz ve sevdiğiniz purolar

Beğenmenize sevindim. Bahsettiğim puro yurt içinde bulunmuyor bir arkadaşım Gürcistan'a gittiği zaman ondan bana almasını istemiştim.

Beğenmenize sevindim. Bahsettiğim puro yurt içinde bulunmuyor bir arkadaşım Gürcistan'a gittiği zaman ondan bana almasını istemiştim.
Gürcistan'a umarım bir gün yolum düşer. Ben de bu purolardan Diplomaticos olanını İspanya'dan dönen bir arkadaşımdan hediye almıştım 3 adet olarak, Toscano'yu ise Limon Pazarı'ndan almıştım. Şu anki fiyatı 1 tanesi 50 TL.

Hocam konu cahiliyim de. Dediğiniz mantığa göre puro akciğere zarar vermiyor mu?

Hocam konu cahiliyim de. Dediğiniz mantığa göre puro akciğere zarar vermiyor mu?
Dikkatli çektiğiniz takdirde akciğere hiç duman gitmeyeceğinden mantıken evet. Fakat küçük de olsa duman gidiyor benim bildiğim kadarıyla. Ama akciğere zarar verecek ve bağımlı edecek kadar değil. Yani buradaki anlatılmış haliyle içtiğiniz taktirde akciğeriniz sağlıklı kalacak.

Çok fazla tütün kullanmak ise dudak kanserine yol açabilmektedir. Dikkat etmek gerek.

Teşekkürler

Türkiye'de puro nerede bulabiliriz ballı/çikolatalı vs.

Türkiye'de puro nerede bulabiliriz ballı/çikolatalı vs.

Tobacco Shoplar da büfeler de satılıyor tekli halde ben internetten paket halinde sipariş ediyorum. Phillies Blunt Chocolatte

Tobacco shoplar da büfeler de satılıyor tekli halde ben internetten paket halinde sipariş ediyorum. Phillies blunt chocolatte.

Geçen gün ballı phillies blunt aldım baldan çok acı tütün tadı aldım. Bir de çikolatalısına şans vereceğim. Hayatımda ilk defa tütün ürünü denedim.

Geçen gün ballı phillies blunt aldım baldan çok acı tütün tadı aldım. Bir de çikolatalısına şans vereceğim. Hayatımda ilk defa tütün ürünü denedim.

Bende ballisindan pek haz etmem zaten ama çikolatalisini seversiniz

Kibritle yakmayı unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…