Daha öncesinde reddeden kız yazmaya başladı

burak2012

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben bir kıza açıldım ve beni beş ay önce reddetti. Ama kız iki haftadır falan bana yazıyor. Yani yazdığı şeyler de çok saçma, aklım almıyor. Aynı sınıftayız ve muhatap bile olamıyoruz. Ben zaten olamam, utanırım da. Anlamadım yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin muhabbetin hoşuna gidiyor muhtemelen. Senden ilgi eksikliğini karşılıyor.

Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Kız belki seninle denemek isteğinde. Elinin tersiyle itmen gereksiz olur. İlgiyi kısıtlı tutarak devam edin. Zamanla anlaşılır zaten.

O zaman ilgi dileniyor olabilir. Dediğim gibi ilgiyi ondan 1 2 tık az vererek devam et. Gelişmeleri bekliyorum.

@limon.34, efendi erkeklerden ilgi ihtiyacını karşılamaya çalışır böyle tipler.

Dediğim gibi sordugu sorular ilgi isteyen sorular değil ama şoyle bir şey varki ben zatenbiliyordum ama bana 2gun ınce godum gunun oldugunu hatırlatmaya çalıştı ve ben ona dogum gunun kutu olsun yazdıgımda ise neden benim doğum gunumu kutşuyorsun dedi değişik gerçekten de sınıfta hiç konuşamıyoruz bile sadece yazışıyoruz veya dışarı çıkıp biyere fln gitmek

Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Kız belki seninle denemek isteğinde. Elinin tersiyle itmen gereksiz olur. İlgiyi kısıtlı tutarak devam edin. Zamanla anlaşılır zaten.

Eğer oyle bir şey olursa çokerim zaten 4-5 aydır hiçbir işeyi takmıyacağım diyorum ama yine de her konuda çok stres yapıyorum ve genç yaşta bir şey tutunca elim titriyor resmen mental olarak çokusteyim toparlanamıyorum zaten bu da olursa direk batarım ve ayrıca bu da boyle bir şeyde kendi rezilliği başkalarını oyuncak gibi kullanmaları...

Son düzenleme:
@burak2012, sadece konuşması da yeter, ilgi isteyen sorular sormasına da gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı