SeanStrickland
Hectopat
@SeanStrickland, değil çünkü huylu huyundan vazgeçmiyor ve kimsenin dramacılık ya da pollyanacılık oynamaya vakti olmamalı. Hayat bunu kabul etmez. Arkadaşın yaşının küçük olduğunu biliyorum da küçükten bunun farkına varabilirse hayatta hiçbir zorluğun, arkadaşı yıkabileceğini düşünmüyorum.
Kızı tanımadığımız için net bir şey söylememiz zor. Bazı kızlar hastalıklı bir şekilde ilgi bağımlısı oluyor. Yani çocuğu reddediyor fakat çocuk onun peşinden koşmaktan vazgeçmesin diye yemliyor. Günlük ilgi dozazını almak için sana yem atıyor olabilir. Ya da o aralar "ben bundan daha iyisi bulurum" diye düşündü veya hoşlandığı biri vardı ancak istediğini elde edemediği için sana şans vermek istedi. En iyi ihtimalle seninle denemek istiyor da olabilir.
Yaş 13.D
Evet olabilir ve bana hala yazıyor anlam veremedim hala.
haklısın bencede reisim.Hocam bu kızdan hayır gelmez bence size boş verin hem 13 yaşında sevgili yapmak pek akıl karı değil derslerimize odaklanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.