Daha öncesinde reddeden kız yazmaya başladı

@333365 bu kadar karamsarlık gereksiz değil mi belki fikri değişti veya o ara hoşlandığı çocuktan iyi tepki almadı falan sans veriyim dedi.

Kızı tanımadığımız için net bir şey söylememiz zor. Bazı kızlar hastalıklı bir şekilde ilgi bağımlısı oluyor. Yani çocuğu reddediyor fakat çocuk onun peşinden koşmaktan vazgeçmesin diye yemliyor. Günlük ilgi dozazını almak için sana yem atıyor olabilir. Ya da o aralar "Ben bundan daha iyisi bulurum" diye düşündü veya hoşlandığı biri vardı ancak istediğini elde edemediği için sana şans vermek istedi. En iyi ihtimalle seninle denemek istiyor da olabilir.

@SeanStrickland, değil çünkü huylu huyundan vazgeçmiyor ve kimsenin dramacılık ya da pollyanacılık oynamaya vakti olmamalı. Hayat bunu kabul etmez. Arkadaşın yaşının küçük olduğunu biliyorum da küçükten bunun farkına varabilirse hayatta hiçbir zorluğun, arkadaşı yıkabileceğini düşünmüyorum.

Yaş 13.D

Evet olabilir ve bana hala yazıyor anlam veremedim hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…