Dahili APU notebook'a ekran kartı takılır mı?

acetheodor

Hectopat
HP 15 RB013NT.

AMD A9 9420 Radeon R5 APU.

Bu notebook'a ekran kartı takabilir miyim? Harici eGPU değil de, içine M olarak ekran kartı takılabilir mi?

O modelin ekran kartı desteği yani değiştirilebilir grafik aygıtı desteği yok diye biliyorum.Laptoplarin büyük çoğunluğunun ekran kartları değişmiyor zaten.Degistirseniz bile laptop güç kaynağı, işlemci gücü muhtemelen desteklemeyecektir.e-GPU ise kimisinde stabil kimisinde sorunlu çalışıyor

Bu tür cihazlarda MXM yuvası olmadığından takılamaz.
Recep abi BIOS advance menüsü de yok. Her türlü denedim açamadım. Fn+Tab Fn+ESC A tuşu vs. En azından az da olsa VRAM yükseltebilirdim. Modlu BIOS da bulamadım nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Advanced menüsünü açmak için önce bilgisayarı kapatın daha sonra açma tuşuna basın ve peş peşe F10+A tuşlarına basın.Bir deneyin eğer advanced açılırsa buraya yazın lütfen ona göre bir rehber oluşturucam benim BIOS'ta Advanced menü yoktu deneme yanılma yöntemiyle buldum.

Olmuyor şimdi denedim

Olmuyor şimdi denedim
Aynı bios revizyon numarası ve markaya sahibiz. Benimki öyle açıldı. Üzuldum açıkçası. Peki bilgisayarı açarken Esc yada F2 ye basınca başlangıç seçenekleri diye bir ekran gelmesi lazım orada f10 bios yazar.O ekrana geldiğinde F10+A denedinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…