Dahili APU notebook'a ekran kartı takılır mı?

Uefi bios diyor, f2 de sistem özellikleri bios güncelleme vs sunuyor Hp pc diagnostics uefi yazıyor ama burada bile advance gibi bir yer de yok, dediğini deniyorum olmuyor advance sekmesi gelmiyor bip diye ötüyor tuş kombinasyonu yaptığımda kitlemişler resmen. Modlu bios arıyorum f51 yok resmen Dünyada yok..

Son düzenleme:
Aynen bende heryere baktım modlu BIOS bulamadım.Cogu kişide bu dertten muzdarip.Sahsen o dediğim yöntemi yani açılışta F10+A tuşunu deneyerek 3 kişinin BIOS'unda advanced menü açtım.İlk denemede açılmadı ama Bios gelene kadar sürekli bastım f10+a tuşuna.Kimi zaman f10 peşine A yada ayni anda basıyorum açılıyor.Resmide attım
resim linki

Dediğiniz gibi sürekli yapıyorum hatasız bip sesi geliyor olmuyor acaba tam olarak nasil aciliyor bu sizin notebook Hp midir ?

İnanmayacaksın ama bcd hatası verdi orijinal biosta her şeyi denedim win 10 indiriyorum şimdi oradan onarmayi deneyecem, neler açtı başıma
Muhtemelen Biosa girmek isterken çok fazla bilgisayarı tuştan kapattın.Otomarik onarımı bekle dosya kaybı olmadiysa açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…