Aynı bios revizyon numarası ve markaya sahibiz. Benimki öyle açıldı. Üzuldum açıkçası. Peki bilgisayarı açarken Esc yada F2 ye basınca başlangıç seçenekleri diye bir ekran gelmesi lazım orada f10 bios yazar.O ekrana geldiğinde F10+A denedinizmi?
Uefi bios diyor, f2 de sistem özellikleri bios güncelleme vs sunuyor Hp pc diagnostics uefi yazıyor ama burada bile advance gibi bir yer de yok, dediğini deniyorum olmuyor advance sekmesi gelmiyor bip diye ötüyor tuş kombinasyonu yaptığımda kitlemişler resmen. Modlu bios arıyorum f51 yok resmen Dünyada yok..
Uefi bios diyor, f2 de sistem özellikleri bios güncelleme vs sunuyor Hp pc diagnoctics uefi yazıyor ama burada bile advance gibi bir yer de yok, dediğini deniyorum olmuyor advance sekmesi gelmiyor bip diye ötüyor tuş kombinasyonu yaptığımda kitlemişler resmen. Modlu bios arıyorum f51 yok resmen Dünyada yok..
Aynen bende heryere baktım modlu BIOS bulamadım.Cogu kişide bu dertten muzdarip.Sahsen o dediğim yöntemi yani açılışta F10+A tuşunu deneyerek 3 kişinin BIOS'unda advanced menü açtım.İlk denemede açılmadı ama Bios gelene kadar sürekli bastım f10+a tuşuna.Kimi zaman f10 peşine A yada ayni anda basıyorum açılıyor.Resmide attım resim linki
Aynen bende heryere baktım modlu BIOS bulamadım.Cogu kişide bu dertten muzdarip.Sahsen o dediğim yöntemi yani açılışta F10+A tuşunu deneyerek 3 kişinin BIOS'unda advanced menü açtım.İlk denemede açılmadı ama Bios gelene kadar sürekli bastım f10+a tuşuna.Kimi zaman f10 peşine A yada ayni anda basıyorum açılıyor.Resmide attım resim linki