REİS bir de AMD Radeon HD 7400M var onu da mı güncelliyeceğiz bu ATI 4200 şey masaüstünde falan gezinirken kullanıyor HD 7400M oyunlarda falan kullanıyor
HWiNFO veya AIDA64 ile ekran kartının modelini tam öğrenir misin?
REİS bir de AMD Radeon HD 7400M var onu da mı güncelliyeceğiz bu ATI 4200 şey masaüstünde falan gezinirken kullanıyor HD 7400M oyunlarda falan kullanıyor
kanka 7400m gösteriyor. biliyorum ama bide uygulamadan bakayım.HWiNFO veya AIDA64 ile ekran kartının modelini tam öğrenir misin?
AİDA64 nereden bakacaz ekran kartlarınaHWiNFO veya AIDA64 ile ekran kartının modelini tam öğrenir misin?
Dostum 7400m gösteriyor. Biliyorum ama bide uygulamadan bakayım.
AİDA64 nereden bakacağız ekran kartlarına?
Ekran Kartı Modeli ve Özellikleri Nasıl Öğrenilir?
Ekran kartı modelini ve ayrıntılı özelliklerini nasıl öğrenebileceğinizin yollarına bakıyoruz. Halihazırda kullandığı sistemdeki ekran kartı modeli veyawww.technopat.net
Önceki attığım ile bunu sırasıyla kurun.7400M dediğiniz hangi model ? 7430M ,7450M ,7470M ,7490M var.
kanka windows updatede ati otomatik indi amd kurayım dedim güncellenmediÖnceki attığım ile bunu sırasıyla kurun.
Kanka Windows Update'de ATI otomatik indi, AMD kurayım dedim güncellenmedi.Eki Görüntüle 1342743
Olmuyor güncellenmiyorWindows'un kendince stabil olarak belirlediği eski bir sürücüyü kurma huyu var...
DDU ile kaldırıp yeni sürücüleri yükleyin ve Windows Update'i devre dışı bırakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.