M mehmet kodak Ziyaretçi 8 Ocak 2015 #1 Bilgisayarımda her özellikte dahili ekran kartı gösteriliyor. Ben harici ekran kartını kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2015
Bilgisayarımda her özellikte dahili ekran kartı gösteriliyor. Ben harici ekran kartını kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Ocak 2015 #2 Bilgisayarınızın her özelliğinde dahili ekran kartının görünmesi normal çünkü o esnada dahili ekran kartınız çalışıyor. Harici kart ise otomatik devreye girer. Girmediği durumlarda ise elle devreye sokarsınız. AMD için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NVIDIA için: Oyunları Harici Ekran Kartı ile Çalıştırma - Technopat
Bilgisayarınızın her özelliğinde dahili ekran kartının görünmesi normal çünkü o esnada dahili ekran kartınız çalışıyor. Harici kart ise otomatik devreye girer. Girmediği durumlarda ise elle devreye sokarsınız. AMD için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NVIDIA için: Oyunları Harici Ekran Kartı ile Çalıştırma - Technopat