EymK Decapat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.311 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Laptoplara çok hakim değilim ve merakımdan soruyorum. Hiç laptop kullanmadım, tanıdığım birkaç kişide gördüğüm laptoplarda ise hep dahili GPU vardı. Peki dahili GPU'su olmayan laptop var mı?
Laptoplara çok hakim değilim ve merakımdan soruyorum. Hiç laptop kullanmadım, tanıdığım birkaç kişide gördüğüm laptoplarda ise hep dahili GPU vardı. Peki dahili GPU'su olmayan laptop var mı?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 Çoğu yeni nesil laptop hem dahili hem harici grafik kartı olur, ucuz olanlarda harici olmaz dahili olur, ikisinin de olmadığı laptop bilmiyorum ben .
Çoğu yeni nesil laptop hem dahili hem harici grafik kartı olur, ucuz olanlarda harici olmaz dahili olur, ikisinin de olmadığı laptop bilmiyorum ben .
EymK Decapat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.311 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Çoğu yeni nesil laptop hem dahili hem harici grafik kartı olur, ucuz olanlarda harici olmaz dahili olur, ikisinin de olmadığı laptop bilmiyorum ben . Genişletmek için tıkla... İkisinin olmadığı değil de dahili olmayıp da harici GPU'su olan var mıdır? Kasalı bilgisayar gibi.
Cheese Wizzard dedi: Çoğu yeni nesil laptop hem dahili hem harici grafik kartı olur, ucuz olanlarda harici olmaz dahili olur, ikisinin de olmadığı laptop bilmiyorum ben . Genişletmek için tıkla... İkisinin olmadığı değil de dahili olmayıp da harici GPU'su olan var mıdır? Kasalı bilgisayar gibi.
Lordwarge Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #4 Kablo gibi bir şey ile bilgisayar ekran kartı çalıştırılabiliyor internette satılıyor.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.607 Çözümler 83 21 Temmuz 2024 #5 Bazı cihazlarda bahsi geçen durum var fakat fazla yaygın değil.
EymK Decapat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.311 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #6 Tamamdır teşekkürler.