M Muhsin Ç Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar yeni bir laptop aldım içinde Vega 8 dahili grafik birimi var ve RAM'in 2 GB'ını yiyor bunu devre dışı bırakmanın veya azaltmanın bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü Gaming laptop için 6 GB RAM baya az.
Arkadaşlar yeni bir laptop aldım içinde Vega 8 dahili grafik birimi var ve RAM'in 2 GB'ını yiyor bunu devre dışı bırakmanın veya azaltmanın bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü Gaming laptop için 6 GB RAM baya az.
orkunyilmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.186 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer rhodes / flat iron lake kenarında 1 Aralık 2020 #2 Harici ekran kartı var mı? Yüksek ihtimalle o 2 GB Vega 8'in VRAM'ine ayrılmıştır. Yanlışım varsa düzeltiniz. Artı 0 Eksi
Harici ekran kartı var mı? Yüksek ihtimalle o 2 GB Vega 8'in VRAM'ine ayrılmıştır. Yanlışım varsa düzeltiniz.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 1 Aralık 2020 #3 Masaüstü bilgisayarlarda BIOS üzerinden ayarlanabiliyordu. Dizüstünde ayarlanmıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS M Muhsin Ç Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #4 orkunyilmaz dedi: Harici ekran kartı var mı? Yüksek ihtimalle o 2 GB Vega 8'in VRAM'ine ayrılmıştır. Yanlışım varsa düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 harici ekran kartı var Artı 0 Eksi
orkunyilmaz dedi: Harici ekran kartı var mı? Yüksek ihtimalle o 2 GB Vega 8'in VRAM'ine ayrılmıştır. Yanlışım varsa düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 harici ekran kartı var