Dahili hoparlörü olmayan monitörden ses almak

Daha fazla  
Bir monitör aldım. Dahili hoparlör yokmuş, geldikten sonra öğrendim. İade etmeyeceğim diğer özellikleri iyi. Bluetooth özelliği de mevcut değil ama bana ses de gerek. Ekstra ne alırsam ses olur? Bluetooth bağdaştırıcısı alırsam Bluetooth'lu kulaklığıma bağlayıp ses alabilir miyim? Ya da başka bir hoparlör alıp kullanabilir miyim?

Hocam, üzerinde 3.5 mm çıkışı varsa hoparlör takabilirsiniz. Yoksa olmaz.

Normal şekilde kulaklığınızı bilgisayara takıp ya da Bluetooth özelliği varsa Bluetooth ile bağlayıp kullanabilirsiniz. Hoparlörü de aynı şekilde bilgisayara takabilirsiniz.

Tam olarak ne istediğinizi anlamadım. Monitöre mi bağlamak istiyorsunuz kulaklık/hoparlörü? Eğer öyleyse gerek yok, bilgisayara bağlayabilirsiniz. Bu arada monitör modelinizi yazarsanız iyi olur. Eğer kötü bir monitörse hala iade etme şansınız varken iade edersiniz.

Bir monitör aldım. Dahili hoparlör yokmuş, geldikten sonra öğrendim. İade etmeyeceğim diğer özellikleri iyi. Bluetooth özelliği de mevcut değil ama bana ses de gerek. Ekstra ne alırsam ses olur? Bluetooth bağdaştırıcısı alırsam Bluetooth'lu kulaklığıma bağlayıp ses alabilir miyim? Ya da başka bir hoparlör alıp kullanabilir miyim?
Monitör bilgisayar için mi? Bilgisayar için ise direkt kasaya takabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı