12. nesil hocam oyun için almıyorum ama gta 5 açsa iyi olurNormalde açar ama işlemcinizin nesline bağlı. Kaçıncı nesil işlemciniz?
Rahat açar. Akıcı oynarsınız. Zaten GTA 5 modern zamanın Doom'u gibi bir şey.12. nesil hocam oyun için almıyorum ama gta 5 açsa iyi olur
Açar ama kasma donmalar olur12. nesil hocam oyun için almıyorum ama gta 5 açsa iyi olur
Kasmaz hocam. Bende eskiden 10. nesil İ5 vardı. Redux kurmuştum oyuna. Ona rağmen 20-30FPS oynatıyordu. Akıcı oynatır.Açar ama kasma donmalar olur
İşlemcinizin tam modelini söylerseniz daha iyi bilgilendiririm ama 12.nesil ise hertürlü 40FPS üstü veriyor filan olması lazım.i5 işlemci 32 GB RAM ve 1 TB SSD var ama ekran kartı yok, GTA 5'i açabilir mi?
İntel core i5 1235U işlemcimİşlemcinizin tam modelini söylerseniz daha iyi bilgilendiririm ama 12.nesil ise hertürlü 40FPS üstü veriyor filan olması lazım.
Zaten düşük ayarlarda oynayayım yeter fazlasında gözüm yokKasmaz hocam. Bende eskiden 10. nesil İ5 vardı. Redux kurmuştum oyuna. Ona rağmen 20-30FPS oynatıyordu. Akıcı oynatır.
İntel core i5 1235U işlemcim
Zaten düşük ayarlarda oynayayım yeter fazlasında gözüm yok![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.