levliead Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Neredeyse tüm forumları gezdim ancak bu soruna bir yanıt bulabilen yoktu. Geri tuşuna basınca harfleri silmek yerine imleç yeri değişiyor. Görüntü ektedir. Boşluk tuşu ise en alt bağlantıya geçiyor. Çözümü bilen bir mehdi arıyorum.
Neredeyse tüm forumları gezdim ancak bu soruna bir yanıt bulabilen yoktu. Geri tuşuna basınca harfleri silmek yerine imleç yeri değişiyor. Görüntü ektedir. Boşluk tuşu ise en alt bağlantıya geçiyor. Çözümü bilen bir mehdi arıyorum.
Çözüm Lee Yubin 3 Kasım 2023 İki tuşa birden basıyor gözüküyor, klavyede de bi problem olabilir, yazılımsal da olabilir. Sağlam başka bir klavye ile denemeniz lazım.
İki tuşa birden basıyor gözüküyor, klavyede de bi problem olabilir, yazılımsal da olabilir. Sağlam başka bir klavye ile denemeniz lazım.
Trilemma Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 575 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #2 Görüntü yok? Artı 0 Eksi
KS KS levliead Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 Trilemma dedi: Görüntü yok? Genişletmek için tıkla... Ekledim şimdi Bakın Bakın Dosya Ekleri New Project 46 [C47825D].png 460 KB · Görüntüleme: 83 New Project 46 [41105E2].png 593,1 KB · Görüntüleme: 67 Artı 0 Eksi
NeverMinds Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 185 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #4 Klavyede basılan tuşları gösteren bir uygulama indirip onlara basınca ne çıktığına bir baksana. Artı 0 Eksi
KS KS levliead Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #5 NeverMinds dedi: Klavyede basılan tuşları gösteren bir uygulama indirip onlara basınca ne çıktığına bir baksana. Genişletmek için tıkla... Öyle bir uygulama biliyon mu peki? Artı 0 Eksi
NeverMinds dedi: Klavyede basılan tuşları gösteren bir uygulama indirip onlara basınca ne çıktığına bir baksana. Genişletmek için tıkla... Öyle bir uygulama biliyon mu peki?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 3 Kasım 2023 #6 levliead dedi: Öyle bir uygulama biliyon mu peki? Genişletmek için tıkla... Key-Test - keyboard test online Check your keyboard in your browser keyboard-test.space Artı 0 Eksi
levliead dedi: Öyle bir uygulama biliyon mu peki? Genişletmek için tıkla... Key-Test - keyboard test online Check your keyboard in your browser keyboard-test.space
NeverMinds Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 185 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #7 levliead dedi: Öyle bir uygulama biliyorsun mu peki? Genişletmek için tıkla... Hiçbirini kullanmadım direk Google bakıp atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
levliead dedi: Öyle bir uygulama biliyorsun mu peki? Genişletmek için tıkla... Hiçbirini kullanmadım direk Google bakıp atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS levliead Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #8 Tuş testi NeverMinds dedi: Hiçbirini kullanmadım direk Google bakıp atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım ekledim ekran görüntülerini Dosya Ekleri 20231103_232111.jpg 278,3 KB · Görüntüleme: 59 20231103_232128.jpg 295,1 KB · Görüntüleme: 60 Artı 0 Eksi
Tuş testi NeverMinds dedi: Hiçbirini kullanmadım direk Google bakıp atıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım ekledim ekran görüntülerini
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 3 Kasım 2023 #9 İki tuşa birden basıyor gözüküyor, klavyede de bi problem olabilir, yazılımsal da olabilir. Sağlam başka bir klavye ile denemeniz lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
İki tuşa birden basıyor gözüküyor, klavyede de bi problem olabilir, yazılımsal da olabilir. Sağlam başka bir klavye ile denemeniz lazım.
KS KS levliead Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #10 Lee Yubin dedi: İki tuşa birden basıyor gözüküyor, klavyede de bi problem olabilir, yazılımsal da olabilir. Sağlam başka bir klavye ile denemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal buyuk ihtimal cunku numlock a bastigimda fonksiyonlar degisiyor. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: İki tuşa birden basıyor gözüküyor, klavyede de bi problem olabilir, yazılımsal da olabilir. Sağlam başka bir klavye ile denemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal buyuk ihtimal cunku numlock a bastigimda fonksiyonlar degisiyor.