levliead Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Neredeyse tüm forumları gezdim ancak bu soruna bir yanıt bulabilen yoktu. Geri tuşuna basınca harfleri silmek yerine imleç yeri değişiyor. Görüntü ektedir. Boşluk tuşu ise en alt bağlantıya geçiyor. Çözümü bilen bir mehdi arıyorum.
Neredeyse tüm forumları gezdim ancak bu soruna bir yanıt bulabilen yoktu. Geri tuşuna basınca harfleri silmek yerine imleç yeri değişiyor. Görüntü ektedir. Boşluk tuşu ise en alt bağlantıya geçiyor. Çözümü bilen bir mehdi arıyorum.
Çözüm Lee Yubin 3 Kasım 2023 İki tuşa birden basıyor gözüküyor, klavyede de bi problem olabilir, yazılımsal da olabilir. Sağlam başka bir klavye ile denemeniz lazım.
İki tuşa birden basıyor gözüküyor, klavyede de bi problem olabilir, yazılımsal da olabilir. Sağlam başka bir klavye ile denemeniz lazım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Kasım 2023 #11 levliead dedi: Yazılımsal buyuk ihtimal cunku numlock a bastigimda fonksiyonlar degisiyor. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, donanımsal da olabilir klavyenin içini bi temizleyin mümkünse. Artı 0 Eksi
levliead dedi: Yazılımsal buyuk ihtimal cunku numlock a bastigimda fonksiyonlar degisiyor. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, donanımsal da olabilir klavyenin içini bi temizleyin mümkünse.