Dahili Sürücü Hatası

Serhat Akıncı

Hectopat
Bilgisayarım bu hatayı veriyor formata başlayacakken. Çözümü nedir?
Arkadaşlar acil. Çözüm önerisi olanlar lütfen belirtsin.

Dosya Ekleri

• 15980214344148085148643438782213.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Harddiskinizin S.M.A.R.T verilerine göre zarar gördüğünü ömrü kalmadığını veya S.M.A.R.T verilerinin bozulduğunu söylüyor. Bilgisayar kullanılabiliyor mu? Hangi işletim sistemi var içinde?

Harddiskinizin S.M.A.R.T verilerine göre zarar gördüğünü ömrü kalmadığını veya S.M.A.R.T verilerinin bozulduğunu söylüyor. Bilgisayar kullanılabiliyor mu? Hangi işletim sistemi var içinde?

Yani harddisk değişimini mi öneriyorsunuz? Bilgisayarı arkadaştan aldım sorununu çözmeye çalışmak için, detay bilmiyorum. Zaten içli dışlı olduğum söylenemez ama araştıra araştıra çözüyorum bir şekilde.

Bilgisayar kullanılabiliyor mu sorusuna ise yani format cd'sini taktım, ekran buraya kadar geliyor fazlası yok.

Harddisk çalıştığı müddetçe S.M.A.R.T dediğimiz veriler tutar.

Şunun gibi:

Hatada da bu sm.a.r.t verilerinin birinde hata olduğunu belirtmiş. Hata bad sector vs. gibi bir şeyden kaynaklanıyor olabilir. İkinci aklıma gelen hata türü de format CD'sinin bozuk olabilme ve hatalı veri gönderme ihtimali.

Sorun çok büyük ihtimal ile HDD kaynaklı.

Kuruluma devam edince hata alıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…