Dahili Vega 3 Graphics RAM'den kullanıyor

Must.ardha

Femtopat
Daha fazla  
Laptopumun dahili ekran kartı, 8 GB RAM'imin 1, 1 GB'ını kullanıyor. Bu kullanım miktarını düşürmeyi her ne kadar BIOS'tan denesem de son sürüm güncellenmiş BIOS'umda bunun için gereken sistem ayarlarını (Advanced menüsündeki integrated graphic settings gibi ayarları) bulamadım. Aklıma da dahili ekran kartını kapatmak ve sadece hariciyle devam etmek gelmiş olsa da şarjımı çok hızlı tüketeceğini bildiğimden ötürü bu fikre de sıcak bakmıyorum. Yardım edebilecek olan var mı?

(Bilgisayarımın özellikleri şunlar: İşlemci: AMD Ryzen 3 2200U Ekran kartım dahili: Vega 3 Graphics Ekran kartı harici: AMD Radeon 535 8 GB DDR4 RAM [kullanılabilir 6,9 gb] 1 Terabayt HDD) (Ayriyeten belirtmek isterim bilgisayarımdaki iki RAM'in DDR CL ve MHz değerleri denktir ve harici ekran kartımın da sürücüsünü yüklemiş bulunmaktayım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı