Dahili Wi-Fi yerine USB Wi-Fi kullanma

Makaleler
1
Yer
Ásgard
Daha fazla  
Meslek
Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic
Arkadaşlar merhaba. Laptopumun Wi-Fi'ında bazı bağlantı sorunları yaşıyorum. Özellikle üniversitede, okulun internetine değil de mobil veriden girmek zorunda kalıyorum. Anlam veremediğim bir şekilde ağa bağlanıyor ama internet gelmiyor. Bu durum laptop Windows 8'ken de vardı. Laptopum HP Pavilion G6 2212ET.

USB Wi-Fi almak istiyorum. Nasıl laptopun dahili Wi-Fi'ı yerine USB Wi-Fi kullanabilirim? Dahili Wi-Fi'ı iptal mi etmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
aldığın USB wifi nin sürücüsünü kurman yeterli olur.

Ağ kartında sorun yok laptopun. Sorun DHCP olarak IP aldığından sana IP tanımlamıyor ondan. Statik olarak kur. Google'da aratırsan bulabilirsin. Statik IP ayarı diye.

Eve gidince bakayım. Teşekkür ederim.
Ağ kartında sorun yok laptopun. Sorun DHCP olarak IP aldığından sana IP tanımlamıyor ondan. Statik olarak kur. Google'da aratırsan bulabilirsin. Statik IP ayarı diye.

Bahsettiğiniz şey bu mu acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bir de bunu buldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…