Emgndzz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 "Dahua HAC-T1A21P-0280b-dıp 2 MP 2.8mm HD-CVI Dome Kamera" adlı modeli almayı düşünüyorum dükkanım için. Sizce F/P olarak başka bir ürün var mıdır yoksa bu marka, model iyi midir?
"Dahua HAC-T1A21P-0280b-dıp 2 MP 2.8mm HD-CVI Dome Kamera" adlı modeli almayı düşünüyorum dükkanım için. Sizce F/P olarak başka bir ürün var mıdır yoksa bu marka, model iyi midir?
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Güvenlik kamerasından beklentiniz nedir ? Gece görüşü olsun mu ? Zoom/Yakınlaştırma olsun mu ? Sensörlü olsun mu ısı, hareket, vs vs sensörleri.
Güvenlik kamerasından beklentiniz nedir ? Gece görüşü olsun mu ? Zoom/Yakınlaştırma olsun mu ? Sensörlü olsun mu ısı, hareket, vs vs sensörleri.
Emgndzz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 Dragonsaw dedi: Güvenlik kamerasından beklentiniz nedir ? Gece görüşü olsun mu ? Zoom/Yakınlaştırma olsun mu ? Sensörlü olsun mu ısı, hareket, vs vs sensörleri. Genişletmek için tıkla... Net bir görüntü. Mükemmel olmasa bile gece görüşü. Zoom ve sensöre gerek yok.
Dragonsaw dedi: Güvenlik kamerasından beklentiniz nedir ? Gece görüşü olsun mu ? Zoom/Yakınlaştırma olsun mu ? Sensörlü olsun mu ısı, hareket, vs vs sensörleri. Genişletmek için tıkla... Net bir görüntü. Mükemmel olmasa bile gece görüşü. Zoom ve sensöre gerek yok.
H hacker_127 Kilopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 668 Çözümler 2 25 Ocak 2024 #4 Dahua marks kullanıyorum , gece gündüz gibi kaydediyor şaşırtıyor, işimizi görüyor, 1 yıldır bir sıkıntı vermedi.
Dahua marks kullanıyorum , gece gündüz gibi kaydediyor şaşırtıyor, işimizi görüyor, 1 yıldır bir sıkıntı vermedi.
Emgndzz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #5 hacker_127 dedi: Dahua marks kullanıyorum , gece gündüz gibi kaydediyor şaşırtıyor, işimizi görüyor, 1 yıldır bir sıkıntı vermedi. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsunuz?
hacker_127 dedi: Dahua marks kullanıyorum , gece gündüz gibi kaydediyor şaşırtıyor, işimizi görüyor, 1 yıldır bir sıkıntı vermedi. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsunuz?
H hacker_127 Kilopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 668 Çözümler 2 25 Ocak 2024 #6 Emgndzz dedi: Hangi modeli kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Modeline bakmam gerek, size yazarım
Emgndzz dedi: Hangi modeli kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Modeline bakmam gerek, size yazarım
J Jularia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 1.745 7 Şubat 2024 #7 Alabilirsiniz, marka olarak piyasanın en iyilerinden biridir.