U uriones Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mid-Level Backend Developer Golang 24 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, dükkanıma kamera takmak istiyorum. önemde iki seçenek var dahua ve ids ikisinin de linkini paylaşacağım hangisinin ne özelliği var hangisi kötü veya iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? IDS Dahua
Merhaba arkadaşlar, dükkanıma kamera takmak istiyorum. önemde iki seçenek var dahua ve ids ikisinin de linkini paylaşacağım hangisinin ne özelliği var hangisi kötü veya iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? IDS Dahua
onarimdukkani Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 170 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 24 Kasım 2023 #2 Dahua tercih ederim. Daha kaliteli ürünleri var ama bu tarz ilanlarda üzerine marka yapıştırıpta satan var dikkatli olmanızı öneririm.
Dahua tercih ederim. Daha kaliteli ürünleri var ama bu tarz ilanlarda üzerine marka yapıştırıpta satan var dikkatli olmanızı öneririm.
U uriones Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mid-Level Backend Developer Golang 24 Kasım 2023 #3 onarimdukkani dedi: Dahua tercih ederim. Daha kaliteli ürünleri var ama bu tarz ilanlarda üzerine marka yapıştırıpta satan var dikkatli olmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten elden alacağım ürünü göstermek için linkleri koydum. Teşekkür ederim yorumunuz için.
onarimdukkani dedi: Dahua tercih ederim. Daha kaliteli ürünleri var ama bu tarz ilanlarda üzerine marka yapıştırıpta satan var dikkatli olmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten elden alacağım ürünü göstermek için linkleri koydum. Teşekkür ederim yorumunuz için.
onarimdukkani Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 170 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 24 Kasım 2023 #4 uriones dedi: Zaten elden alacağım ürünü göstermek için linkleri koydum. Teşekkür ederim yorumunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
uriones dedi: Zaten elden alacağım ürünü göstermek için linkleri koydum. Teşekkür ederim yorumunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.