Dainese Avro 5 alınır mı?

Diğer konuna yazmayıp buraya yazıyorum.
Yanına exo 1400 Air çekip kalan paraya eldiven ve pantolon alabilirsin.

Kanki kask olarak AGV K1 s olur mu bir de uygun eldiven bir de pajtolon oneriri misin sana zahmet.

Diğer konuna yazmayıp buraya yazıyorum.
Yanına exo 1400 Air çekip kalan paraya eldiven ve pantolon alabilirsin.

Bir de pantolon yerine Venom'un marfallı dizlikleri var zaten alacagim motor RKS srk 125 r pek hız yapamam.

@ercan7891
K1s çöp bir kask. AGV çoğu modeli alınmaz düşük bütçede.
10k ya sana uygun 3 model önereceğim istediğini araştır al.
Exo 520 Air, givi 50.9, nexx SX100r. Bu bütçede en sağlam sıfır kasklardan üçüde. Özellikleri araştır hangisi hoşuna giderse al. Kendim 520 kullanıyorum. Haberin olsun.
Riderdenim pantolon bak 4 5 k arası normal pantolondan farkı yok görünüş olarak. Giyip dışarıda gezebilirsin.
Eldivenler için bütçe nedir? 5 bin veririm dersen Revit fly 3 geliyor ama ben beklemedim fly 2 modelini aldım daha yeni gelmedi daha. Deri ekipman soğuk tutar haberin olsun mont eldiven olsun böyledir. Yazında pişirir ama sağlamlık sürtünme konusunda çok başarılıdır.

Pantolon yerine dizlik alsam olur mu çok sıcak olur ve surekli çikar tak yaptığım icin pantolon zor geliyor bir de alacagim motor zaten 125'lik pek hiz yapamam mont konusunda dusuncelerini, nedir ve kask arastirdim gayet saglam k1s AGV'nin.

Eldiven olarak Venom 9015 dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…