quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #11 @Dejuf hocam Telekom şeflerinin dediği telefon kulübesi nedir?
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.923 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #12 quadroxxq dedi: @Dejuf hocam Telekom şeflerinin dediği telefon kulübesi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam onu ben de bilmiyorum. Google'a telefon kulübesi yazdım çıkan sonuç bu: Telefon kulübesi - Vikipedi Yani bundan mı bahsetmişler yoksa başka bir şey mi hiç bilmiyorum.
quadroxxq dedi: @Dejuf hocam Telekom şeflerinin dediği telefon kulübesi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam onu ben de bilmiyorum. Google'a telefon kulübesi yazdım çıkan sonuç bu: Telefon kulübesi - Vikipedi Yani bundan mı bahsetmişler yoksa başka bir şey mi hiç bilmiyorum.
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #13 quadroxxq dedi: @Dejuf hocam Telekom şeflerinin dediği telefon kulübesi nedir? Genişletmek için tıkla... Çektikleri fiberi nereye çektikleri belli değil bizim sokaktaki rögara cekiyon da ne yanlış bilgi veriyorsunuz yani değil mi hocam? Dejuf dedi: Hocam onu ben de bilmiyorum. Google'a telefon kulübesi yazdım çıkan sonuç bu: Telefon kulübesi - Vikipedi Yani bundan mı bahsetmişler yoksa başka bir şey mi hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
quadroxxq dedi: @Dejuf hocam Telekom şeflerinin dediği telefon kulübesi nedir? Genişletmek için tıkla... Çektikleri fiberi nereye çektikleri belli değil bizim sokaktaki rögara cekiyon da ne yanlış bilgi veriyorsunuz yani değil mi hocam? Dejuf dedi: Hocam onu ben de bilmiyorum. Google'a telefon kulübesi yazdım çıkan sonuç bu: Telefon kulübesi - Vikipedi Yani bundan mı bahsetmişler yoksa başka bir şey mi hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.923 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #14 quadroxxq dedi: Çektikleri fiberi nereye çektikleri belli değil bizim sokaktaki rögara cekiyon da ne yanlış bilgi veriyorsunuz yani değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Bazen baz istasyonlarına da çekebiliyorlar. Belki onu kastetmiştir.
quadroxxq dedi: Çektikleri fiberi nereye çektikleri belli değil bizim sokaktaki rögara cekiyon da ne yanlış bilgi veriyorsunuz yani değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Bazen baz istasyonlarına da çekebiliyorlar. Belki onu kastetmiştir.
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #15 Dejuf dedi: Bazen baz istasyonlarına da çekebiliyorlar. Belki onu kastetmiştir. Genişletmek için tıkla... Mersin'de çalışan Türk Telekom Saha Operasyonları Mühendisinden gelen FTTH mesajı Dosya Ekleri fiber_altyapı.png 17,8 KB · Görüntüleme: 39
Dejuf dedi: Bazen baz istasyonlarına da çekebiliyorlar. Belki onu kastetmiştir. Genişletmek için tıkla... Mersin'de çalışan Türk Telekom Saha Operasyonları Mühendisinden gelen FTTH mesajı