Dalgalanma Sorunu İçin Kablo Önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ekran kartım r9 280x ilk aldığım zamanlar dalgalanma gibi bir sorunum yoktu. 2 hafta sonra coil whine baş göstermeye başladı bu sorunuda VGA DVI dönüştürücünün kablolarıyla oynadıktan sonra düzeliyordu.Fakat şimdi herhangi bir oyunu oynarken ekranda dalgalanmalar oluyor.Dalgalanmayı önlemek için önerebileceğiniz kaliteli bi kablo olursa sevinirim. Birde aklıma birşey takıldı Display Port To VGA diye birşey varmış ne işe yarar ? Yeni alacağım kabloyu DVI dönüştürücü ile kasaya bağlıyacağım sizce hangisi daha sağlıklı olur Display Port To VGA ile mi bağlamak yoksa DVI dönüştürücü ile mi bağlamak ?

Bilen birisi yokmu lütfen yardımcı olun :/

Ama önceden dalgalanma sorunum yoktu VGA kablo ile 1 ay kullandım daha sonra format attım driveri cd ile kurdum daha sonra dalgalanma olmaya başladı . Baya araştırdım eski VGA kabloları bu sorunu meydana getirirmiş .Benim kablom 6 senelik .Yeni dönüştürücü aldım düzelmedi.Ama VGA kablosu alınca büyük ihtimalle çözüleceğini düşünüyorum çünkü HDMI ile TV'ye bağladığımda 1920x1080 full ultra Watch Dogs oynuyorum hiç bir dalgalanma yada rahatsız edici bir sorun meydana gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı