SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Mayıs 2025 #1 Yüzüm kare çene hattım falan da belirgin. Sizce buzz cut yakışır mı? Kilom idealin bir tık üstü yüzüm çok yağlı değil. Yapacağım ama biraz kaçınıyorum. Direkt buzz cut yapsam olur mu? Saçım dalgalı.
Yüzüm kare çene hattım falan da belirgin. Sizce buzz cut yakışır mı? Kilom idealin bir tık üstü yüzüm çok yağlı değil. Yapacağım ama biraz kaçınıyorum. Direkt buzz cut yapsam olur mu? Saçım dalgalı.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.222 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Saçının tipi önemli değil kısa traşlarda. Yüzünün kaldıracağını düşünüyorsan vur geç.
E ekrem19 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 549 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 6 numara deneyebilirsin, ayrıca şakak kemiklerin belirginse yanları yukarıdan aldırt.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Mayıs 2025 #4 ekrem19 dedi: 6 numara deneyebilirsin, ayrıca şakak kemiklerin belirginse yanları yukarıdan aldırt. Genişletmek için tıkla... Hocam şakak değilde Elmacık kemikleri biraz belirgin.
ekrem19 dedi: 6 numara deneyebilirsin, ayrıca şakak kemiklerin belirginse yanları yukarıdan aldırt. Genişletmek için tıkla... Hocam şakak değilde Elmacık kemikleri biraz belirgin.
E ekrem19 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 549 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 SyLaS61 dedi: Hocam şakak değil de elmacık kemikleri biraz belirgin. Genişletmek için tıkla... O zaman daha da iyi, cildinede iyi bakıyorsan yakışıcağını düşünüyorum, aynı şekilde kaşlar, dişlerin bakımıda önemli.
SyLaS61 dedi: Hocam şakak değil de elmacık kemikleri biraz belirgin. Genişletmek için tıkla... O zaman daha da iyi, cildinede iyi bakıyorsan yakışıcağını düşünüyorum, aynı şekilde kaşlar, dişlerin bakımıda önemli.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Mayıs 2025 #6 ekrem19 dedi: O zaman daha da iyi, cildinede iyi bakıyorsan yakışıcağını düşünüyorum, aynı şekilde kaşlar, dişlerin bakımıda önemli. Genişletmek için tıkla... hocam biraz silivce var ama çok bozzar mı bilmiyorum.
ekrem19 dedi: O zaman daha da iyi, cildinede iyi bakıyorsan yakışıcağını düşünüyorum, aynı şekilde kaşlar, dişlerin bakımıda önemli. Genişletmek için tıkla... hocam biraz silivce var ama çok bozzar mı bilmiyorum.
E ekrem19 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 549 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #7 SyLaS61 dedi: Hocam biraz silivce var ama çok bozzar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ellemeyin sıkmayın yeter hocam.
SyLaS61 dedi: Hocam biraz silivce var ama çok bozzar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ellemeyin sıkmayın yeter hocam.