Dalgalı saç nasıl yapılır?

mehmetxs4

Decapat
Yer
İstanbul
Fotoğraflardaki gibi saçımı dağınık dalgalı yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 2d3217c252083f7c92a3cd930f94f14c.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 113
  • 2bb5e8c1e3414666b16c6620efc7fe45.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak bulamadım ama benim saç doğuştan biraz dalgalı olduğu için duştan sonra biraz ıslak ve nemli bırakıp azıcık şekil verince aynı bu şekil oluyor.

Hocam urbanın deniz tuzu spreyi diye bir şey buldum dağınık dalgalı yapıyor ama benim saçım doğustan düz azcıkta olsa etkisini görürsem haber ederim alırsın kargoda gelmesini bekliyorum.

Hocam urbanın deniz tuzu spreyi diye bir şey buldum dağınık dalgalı yapıyor ama benim saçım doğustan düz azcıkta olsa etkisini görürsem haber ederim alırsın kargoda gelmesini bekliyorum.
Saç köpüğü ve daire difüzör alabilirsiniz. Düz saçlıyım çok rahat şekil verebiliyorum.

Saçınız düz olursa ancak köpüklerle falan olur ama yine de istediğiniz gibi olmaz benim saçım dalgalı ve kabarık olduğu için hiçbir şey yapmadığım halde aynı fotoğraflardaki gibi oluyor.

HM saçım nemliyken avucuma köpüğü sıkıyorum, saçıma iyice yediriyorum sonra da kurutuyorum.
Deniz tuzu da işinize yarar bu arada.

Umarım yarar hocam dağınık saç yapmak için almadığım ürün kalmadı böyle saçımla çok fazla uğraşmadan dağınık olmasını istiyorum deniz tuzu işe yaramazsa son çare toz wax.

Umarım yarar hocam dağınık saç yapmak için almadığım ürün kalmadı böyle saçımla çok fazla uğraşmadan dağınık olmasını istiyorum deniz tuzu işe yaramazsa son çare toz wax.
Toz wax da iş görür ama saçı bir süre sonra çok yıpratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…