PaX88 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #11 Oguzh4nn dedi: Toz wax da iş görür ama saçı bir süre sonra çok yıpratıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle yatmadan önce de şampuanla yıkamak lazım saçı.
Oguzh4nn dedi: Toz wax da iş görür ama saçı bir süre sonra çok yıpratıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle yatmadan önce de şampuanla yıkamak lazım saçı.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 14 Temmuz 2024 #12 PaX88 dedi: Evet hocam öyle yatmadan önce de şampuanla yıkamak lazım saçı. Genişletmek için tıkla... Yani ya köpük ya da deniz tuzu kullanmanız lazım. Köpük olarak şekillendirici köpük kullandığınıza eminsiniz dimi hocam?
PaX88 dedi: Evet hocam öyle yatmadan önce de şampuanla yıkamak lazım saçı. Genişletmek için tıkla... Yani ya köpük ya da deniz tuzu kullanmanız lazım. Köpük olarak şekillendirici köpük kullandığınıza eminsiniz dimi hocam?
PaX88 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #13 Oguzh4nn dedi: Yani ya köpük ya da deniz tuzu kullanmanız lazım. Köpük olarak şekillendirici köpük kullandığınıza eminsiniz değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam şekillendirici olarak syoss un 4 numaralı köpügünü almıştım 1 sene önce onunla denemiştim olmamıştı.
Oguzh4nn dedi: Yani ya köpük ya da deniz tuzu kullanmanız lazım. Köpük olarak şekillendirici köpük kullandığınıza eminsiniz değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam şekillendirici olarak syoss un 4 numaralı köpügünü almıştım 1 sene önce onunla denemiştim olmamıştı.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 14 Temmuz 2024 #14 PaX88 dedi: Hocam şekillendirici olarak syoss un 4 numaralı köpügünü almıştım 1 sene önce onunla denemiştim olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Taft Saç Köpüğü Ultra Güçlü - Fiyatı, Yorumları Taft Saç Köpüğü Ultra Güçlü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Köpük olarak bunu. Hector Profesyonel Kuaför Fön Makineleri Için Difüzör Başlık - Fiyatı, Yorumları Hector Profesyonel Kuaför Fön Makineleri Için Difüzör Başlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Başlık olarak bunu kullanıyorum şuan.
PaX88 dedi: Hocam şekillendirici olarak syoss un 4 numaralı köpügünü almıştım 1 sene önce onunla denemiştim olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Taft Saç Köpüğü Ultra Güçlü - Fiyatı, Yorumları Taft Saç Köpüğü Ultra Güçlü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Köpük olarak bunu. Hector Profesyonel Kuaför Fön Makineleri Için Difüzör Başlık - Fiyatı, Yorumları Hector Profesyonel Kuaför Fön Makineleri Için Difüzör Başlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Başlık olarak bunu kullanıyorum şuan.
PaX88 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #15 Oguzh4nn dedi: Taft Saç Köpüğü Ultra Güçlü - Fiyatı, Yorumları Taft Saç Köpüğü Ultra Güçlü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Köpük olarak bunu. Hector Profesyonel Kuaför Fön Makineleri Için Difüzör Başlık - Fiyatı, Yorumları Hector Profesyonel Kuaför Fön Makineleri Için Difüzör Başlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Başlık olarak bunu kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam o köpüğün 5 numaralısını öneriyorlar 5'i kullandın mı?
Oguzh4nn dedi: Taft Saç Köpüğü Ultra Güçlü - Fiyatı, Yorumları Taft Saç Köpüğü Ultra Güçlü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Köpük olarak bunu. Hector Profesyonel Kuaför Fön Makineleri Için Difüzör Başlık - Fiyatı, Yorumları Hector Profesyonel Kuaför Fön Makineleri Için Difüzör Başlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Başlık olarak bunu kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam o köpüğün 5 numaralısını öneriyorlar 5'i kullandın mı?
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 14 Temmuz 2024 #16 PaX88 dedi: Hocam o köpüğün 5 numaralısını öneriyorlar 5'i kullandın mı? Genişletmek için tıkla... 5 kullanmadım hocam en yüksek 4 bulmuştum. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum.
PaX88 dedi: Hocam o köpüğün 5 numaralısını öneriyorlar 5'i kullandın mı? Genişletmek için tıkla... 5 kullanmadım hocam en yüksek 4 bulmuştum. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum.