Dalgalı saça hangi model daha çok yakışır?

İzci Patrick

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selam, erkeğim ve saçım dalgalı kabarık hangi saç modeli yakışır sizce? Yüzüm oval gibi ama yuvarlak gibide. Saçlarım kalın telli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimden biliyorum, kısa saç hiç gitmiyor. Hele de üstteki arkadaşın dediği gibi tas kafa yaparsanız muhtemelen okulda sabahtan akşama kadar sizle alay ederler. İyi de olmuyor zaten. Ne kadar dalgalı olduğuna da bağlı.

Saçı düzenli şekilde uzatıp bağlayın, en iyi tarz öyle olacaktır. Dalgalı saça kısa asla yakışmıyor düşünceme göre. Okulunuz vs. de karışmıyorsa mis gibi bir tarz yaparsınız.

@702266 kesinlikle. Benimki hafif uzun şu anda, ben neden uzatmadım saçı diyorum şu ana kadar. Okulun da karışma hakkı yok, karışırlarsa aile vb. çağırır arkadaş, o sefer hayır diyemezler zaten. Bu arada bakımı çok zor oluyor, söyleyeyim.

Bende katılıyorum hocam . Kısa saçla yakışıklı olan erkekler ayrı, yakışmayacak olanlar ayrı bence. Ve bazılarına gerçekten kısa saç yakışmıyor. En iyi seçenek saçı uzatıp düzgün şekilde bakmak kalıyor.

Okul konusunda da katılıyorum, kimse kimseye karışamaz. Ama okullardaki çürük müdürler, sistemler vs. bilemedim. Yoksa kimsenin kimsenin saçına bir şey deme hakkı yok .

Bağlayabilirsiniz daha fazla uzatarak. Benim de saçım ilk dalgalıydı sonra kıvırcık oldu şuan dalgalı kıvırcık arası. Hiç bağlamıyorum çünkü bana yakışmıyor size yakışır bence.

@702266 hocam kısa saç bizim erkeklerin çoğuna yakışmıyor, nedeni kısa saç değil aslında, nedeni subay tıraşı yapan yetenek sorunlu berberler veya zorla yaptıran aileler.

Okul konusunda da çürük müdürler olsa bile aile geldiğinde susup kalıyorlar hocam. En esip gürleyen müdüre bile aile gelince susuyor hemen, "Aman efendim, biz onu demeyecektik aslında ya. Yanlış anladınız." moduna geçiyorlar.

Allah'tan benim dönemimde böyle saçma işlerle karşılaşmadım da doğru dürüst istediklerimi yapabildim . Şu an ki liseli arkadaşlarım asıl falakayı yiyenler onlar oldular maalesef. Berbat sistemi daha da çöpleştirip okul motivasyonlarını mahvettiler.

Onun dışında saç konusunda evet, Türkiye'de ki saç kesimleri ve berberlerin çoğu da patates gibi kesiyor. Gerçekten kaliteli bir kuaförde yaptırmak gerekiyor ya da kendiniz bu işleri öğrenmeniz çok daha iyi olur.

@702266 hocam saçım uzayınca model yaptırmam lazım benim de ama berberlerden korkuyorum. Benim orada kaliteli kadın kuaförü sürüsüyle var ama kaliteli berber 1 tane bile yok maalesef. Sırf bu yüzden kadın kuaförüne yaptırma ihtimalim var ama utanç verici geliyor biraz ne yalan söyleyeyim. Benim arkadaş da öyle yapmıştı. Gerçi yaza anca benim istediğim seviyeye ulaşır, o zaman da şu anda bulunduğum yerde olmama ihtimalim var. Neyse artık, bakarız diyelim. Berberler gerçekten de patates gibi kesiyor.

Bir de şu uzun saça şekil vermeyi öğrenmek için kuaförde çalışasım var 2 ay falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…