syojin Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar saçım dalgalı ve orta uzunlukta. Saçımı kıvırcık yapabilme imkanım var mı?
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 29 Haziran 2022 #2 Dostum affedersin de koltuk altından alınan kıllarla saç yapılabilen bir çağda yaşıyoruz. Tabii ki yapabilirsin.
Dostum affedersin de koltuk altından alınan kıllarla saç yapılabilen bir çağda yaşıyoruz. Tabii ki yapabilirsin.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 29 Haziran 2022 #3 bursali dedi: Dostum affedersin de koltuk altından alınan kıllarla saç yapılabilen bir çağda yaşıyoruz. Tabii ki yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum size.
bursali dedi: Dostum affedersin de koltuk altından alınan kıllarla saç yapılabilen bir çağda yaşıyoruz. Tabii ki yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum size.
syojin Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #4 Diyelim berbere gittim, adama ne diyeceğim?
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 30 Haziran 2022 #5 syojin dedi: Diyelim berbere gittim, adama ne diyeceğim? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey için berbere gitme. Tecrübeli bi kadın kuaförü bul. Ben saçlarım uzunken hep kadın kuaförüne gittim. Berbere ne dersen de her gün yaptığı erkek modellerinden başka bir şey çıkaramaz. Saçma sapan bir şey yapar.
syojin dedi: Diyelim berbere gittim, adama ne diyeceğim? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey için berbere gitme. Tecrübeli bi kadın kuaförü bul. Ben saçlarım uzunken hep kadın kuaförüne gittim. Berbere ne dersen de her gün yaptığı erkek modellerinden başka bir şey çıkaramaz. Saçma sapan bir şey yapar.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.471 Çözümler 15 2 Temmuz 2022 #6 syojin dedi: Diyelim berbere gittim, adama ne diyeceğim? Genişletmek için tıkla... Erkek perma.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.164 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #7 Perma yapacağım demelisin.