Dalgınlığın sebebi nedir?

mahmutabe

Centipat
Daha fazla  
Bugün dinleme sinavi olduk ve aklim bir anda farkli dusuncelere daldi. Daldim ve dusuk aldim. Sinavlarda videolarda kitap okurken ders dinlerken nedeni nedir? Bazilari dikkat daginikligi dedi. Nasıl basa cikarim?

Bugün dinleme sinavi olduk ve aklim bir anda farkli dusuncelere daldi. Daldim ve dusuk aldim. Sinavlarda videolarda kitap okurken ders dinlerken nedeni nedir? Bazilari dikkat daginikligi dedi. Nasıl basa cikarim?
Zaten eğitim sisteminiz bir martının dışkılaması kadar hızlı ve saçma şekilde değiştiriliyor martıdan muhtemelen daha az akla sahipler tarafından.... Sosyal medya denen zehri önce 2-3 ay bırakıp sonra günde toplam 1 saat, tek sefer kullanıma indirerek, öyle wc'de bakayım, otobüste bakayım, beklerken bakayım, dur bir bakayım... yapmayacaksın. Sosyal medyaya mı gireceksin, bir saat gir çık bitsin. Kitap mı okuyorsun, 3 saatten aşağı okumamayı başaracaksın, otobüste, metroda v.s okuyacaksın.. Ki beynin yeteneklerinin körelmesine ve mikroserotonin uyuşturucusundan kurtulsun. Tabi bunları yaptığında zeka seviyesi düşük bir ortamda yaşadığını fark edip biraz üzülebilirsin ama onu da deneyimle, sonra güzel insanlarla tanışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…