L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Eylül 2022 #1 DALL-E 2 yapay zekasinda kullanmak icin bugün biten 45 kredim var (her kredi 1 resim ve bunu gunluk olarak verdiler.) Midjourney kadar iyi degil sanirim 5 tane deneme yaptirdim fakat alakasiz sonuclar verdi. O zaman hayal gucunuzu konusturun
DALL-E 2 yapay zekasinda kullanmak icin bugün biten 45 kredim var (her kredi 1 resim ve bunu gunluk olarak verdiler.) Midjourney kadar iyi degil sanirim 5 tane deneme yaptirdim fakat alakasiz sonuclar verdi. O zaman hayal gucunuzu konusturun
TheGang Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 153 2 Eylül 2022 #2 Şişenin içinde evren. Şişenin içinde yaşam.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 40 2 Eylül 2022 #3 İyi oynayan bir Yasuo yazsanız ne çıkar çok merak ediyorum. Evet gerçek hayatta olmadığı için hayalini kuruyorum
İyi oynayan bir Yasuo yazsanız ne çıkar çok merak ediyorum. Evet gerçek hayatta olmadığı için hayalini kuruyorum
Crystal Castles Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 321 Çözümler 2 2 Eylül 2022 #4 Darwin ve bir maymun Times Meydanındaki kırmızı merdivenlerde poker oynuyorlar.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Eylül 2022 #5 TheGang dedi: Şişenin içinde evren. Şişenin içinde yaşam. Genişletmek için tıkla... saygısızlık yapma dedi: İyi oynayan bir Yasuo yazsanız ne çıkar çok merak ediyorum. Evet gerçek hayatta olmadığı için hayalini kuruyorum Genişletmek için tıkla... Yapay zekada cikartamadi hocam >.< Crystal Castles dedi: Darwin ve bir maymun Times Meydanındaki kırmızı merdivenlerde poker oynuyorlar. Genişletmek için tıkla...
TheGang dedi: Şişenin içinde evren. Şişenin içinde yaşam. Genişletmek için tıkla... saygısızlık yapma dedi: İyi oynayan bir Yasuo yazsanız ne çıkar çok merak ediyorum. Evet gerçek hayatta olmadığı için hayalini kuruyorum Genişletmek için tıkla... Yapay zekada cikartamadi hocam >.< Crystal Castles dedi: Darwin ve bir maymun Times Meydanındaki kırmızı merdivenlerde poker oynuyorlar. Genişletmek için tıkla...
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #6 LastEmperor dedi: DALL-E 2 yapay zekasinda kullanmak icin bugün biten 45 kredim var (her kredi 1 resim ve bunu gunluk olarak verdiler.) Midjourney kadar iyi degil sanirim 5 tane deneme yaptirdim fakat alakasiz sonuclar verdi. O zaman hayal gucunuzu konusturun Genişletmek için tıkla... Hocam aramayı nasıl yaptığınız çok önemli. özel isimler kullanmamaya çalışın. Turkish great leaders tomb. Aramasını yapabilirsiniz.
LastEmperor dedi: DALL-E 2 yapay zekasinda kullanmak icin bugün biten 45 kredim var (her kredi 1 resim ve bunu gunluk olarak verdiler.) Midjourney kadar iyi degil sanirim 5 tane deneme yaptirdim fakat alakasiz sonuclar verdi. O zaman hayal gucunuzu konusturun Genişletmek için tıkla... Hocam aramayı nasıl yaptığınız çok önemli. özel isimler kullanmamaya çalışın. Turkish great leaders tomb. Aramasını yapabilirsiniz.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Eylül 2022 #7 yaraliordek dedi: Hocam aramayı nasıl yaptığınız çok önemli. özel isimler kullanmamaya çalışın. Turkish great leaders tomb. Aramasını yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyormus hocam.
yaraliordek dedi: Hocam aramayı nasıl yaptığınız çok önemli. özel isimler kullanmamaya çalışın. Turkish great leaders tomb. Aramasını yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyormus hocam.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #8 LastEmperor dedi: Eki Görüntüle 1504842 Bunu biliyormus hocam. Genişletmek için tıkla... Bunu örnek olarak verdim hocam, Anıtkabir yazarsanız büyük ihtimalle çıkmaz. Ama böyle özel karakter kullanmadan yazınca her şeyi bulabiliyor. Tavsiye olarak da: Squirrel rides a bird at the space.
LastEmperor dedi: Eki Görüntüle 1504842 Bunu biliyormus hocam. Genişletmek için tıkla... Bunu örnek olarak verdim hocam, Anıtkabir yazarsanız büyük ihtimalle çıkmaz. Ama böyle özel karakter kullanmadan yazınca her şeyi bulabiliyor. Tavsiye olarak da: Squirrel rides a bird at the space.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Eylül 2022 #9 yaraliordek dedi: Bunu örnek olarak verdim hocam, Anıtkabir yazarsanız büyük ihtimalle çıkmaz. Ama böyle özel karakter kullanmadan yazınca her şeyi bulabiliyor. Tavsiye olarak da: Squirrel rides a bird at the space. Genişletmek için tıkla...
yaraliordek dedi: Bunu örnek olarak verdim hocam, Anıtkabir yazarsanız büyük ihtimalle çıkmaz. Ama böyle özel karakter kullanmadan yazınca her şeyi bulabiliyor. Tavsiye olarak da: Squirrel rides a bird at the space. Genişletmek için tıkla...
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #10 Midjourney grafik tarzı daha iyi ama DALL-E çok daha zeki.