509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 4 Ağustos 2022 #1 Evet beni bugün kabul etmişler. Bu kısacası internette olmayan bir resmi oluşturmaya yarıyor. Siz de mailinize bakın derim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
Evet beni bugün kabul etmişler. Bu kısacası internette olmayan bir resmi oluşturmaya yarıyor. Siz de mailinize bakın derim.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 4 Ağustos 2022 #2 Ben kayıt olmamıştım, ucundan bakamaz mıyız? Ayrıca umarım benim gibi tasarımcıların sonunu getirmez bu yapay zeka.
Ben kayıt olmamıştım, ucundan bakamaz mıyız? Ayrıca umarım benim gibi tasarımcıların sonunu getirmez bu yapay zeka.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 Nereden kayıt oluyoruz?
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 4 Ağustos 2022 #4 F 16 Fighting Falcon dedi: Ben kayıt olmamıştım, ucundan bakamaz mıyız? Ayrıca umarım benim gibi tasarımcıların sonunu getirmez bu yapay zeka. Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Nereden kayıt oluyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum fakat galiba önceden kayıt olan 1 milyon kişiyi alacaklardı. Ama Google dall-e 2 waitlist yazarsanız çıkar. F 16 Fighting Falcon dedi: Ben kayıt olmamıştım, ucundan bakamaz mıyız? Ayrıca umarım benim gibi tasarımcıların sonunu getirmez bu yapay zeka. Genişletmek için tıkla... Bitirecek hocam herhangi bir banner yok ve ticari kullanım serbest. Bu arada oluşturduğum kedi nasıl olmuş?
F 16 Fighting Falcon dedi: Ben kayıt olmamıştım, ucundan bakamaz mıyız? Ayrıca umarım benim gibi tasarımcıların sonunu getirmez bu yapay zeka. Genişletmek için tıkla... Zinederon dedi: Nereden kayıt oluyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum fakat galiba önceden kayıt olan 1 milyon kişiyi alacaklardı. Ama Google dall-e 2 waitlist yazarsanız çıkar. F 16 Fighting Falcon dedi: Ben kayıt olmamıştım, ucundan bakamaz mıyız? Ayrıca umarım benim gibi tasarımcıların sonunu getirmez bu yapay zeka. Genişletmek için tıkla... Bitirecek hocam herhangi bir banner yok ve ticari kullanım serbest. Bu arada oluşturduğum kedi nasıl olmuş?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 4 Ağustos 2022 #5 509401 dedi: Hocam bilmiyorum fakat galiba önceden kayıt olan 1 milyon kişiyi alacaklardı. Ama Google dall-e 2 waitlist yazarsanız çıkar. Bitirecek hocam herhangi bir banner yok ve ticari kullanım serbest. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi Ekşi'ye baktım ticari kullanımı yasakmış, oluşturulan tüm görseller telif hakkına tabi. Ayrıca Ekşi'de girilen bir entry'i mantıklı buldum, o zaman bizde doğal tasarımcı olarak satış yaparız ve daha fazla kazanma şansımız var.
509401 dedi: Hocam bilmiyorum fakat galiba önceden kayıt olan 1 milyon kişiyi alacaklardı. Ama Google dall-e 2 waitlist yazarsanız çıkar. Bitirecek hocam herhangi bir banner yok ve ticari kullanım serbest. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi Ekşi'ye baktım ticari kullanımı yasakmış, oluşturulan tüm görseller telif hakkına tabi. Ayrıca Ekşi'de girilen bir entry'i mantıklı buldum, o zaman bizde doğal tasarımcı olarak satış yaparız ve daha fazla kazanma şansımız var.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #6 509401 dedi: Hocam bilmiyorum fakat galiba önceden kayıt olan 1 milyon kişiyi alacaklardı. Ama Google dall-e 2 waitlist yazarsanız çıkar. Bitirecek hocam herhangi bir banner yok ve ticari kullanım serbest. Bu arada oluşturduğum kedi nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Evet teşekkür ederim kayıt oldum.
509401 dedi: Hocam bilmiyorum fakat galiba önceden kayıt olan 1 milyon kişiyi alacaklardı. Ama Google dall-e 2 waitlist yazarsanız çıkar. Bitirecek hocam herhangi bir banner yok ve ticari kullanım serbest. Bu arada oluşturduğum kedi nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Evet teşekkür ederim kayıt oldum.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 4 Ağustos 2022 #7 F 16 Fighting Falcon dedi: Hocam şimdi ekşi'ye baktım ticari kullanımı yasakmış, oluşturulan tüm görseller telif hakkına tabii. Ayrıca ekşi'de girilen bir Entry'i mantıklı buldum, o zaman bizde doğal tasarımcı olarak satış yaparız ve daha fazla kazanma şansımız var. Genişletmek için tıkla... Hayır sitesinde büyük harflerle yazıyor ticari kullanımı yasak değil diye.
F 16 Fighting Falcon dedi: Hocam şimdi ekşi'ye baktım ticari kullanımı yasakmış, oluşturulan tüm görseller telif hakkına tabii. Ayrıca ekşi'de girilen bir Entry'i mantıklı buldum, o zaman bizde doğal tasarımcı olarak satış yaparız ve daha fazla kazanma şansımız var. Genişletmek için tıkla... Hayır sitesinde büyük harflerle yazıyor ticari kullanımı yasak değil diye.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #8 509401 dedi: Hayır sitesinde büyük harflerle yazıyor ticari kullanımı yasak değil diye. Genişletmek için tıkla... Peki buradan şirketin kazancı ne oluyor?
509401 dedi: Hayır sitesinde büyük harflerle yazıyor ticari kullanımı yasak değil diye. Genişletmek için tıkla... Peki buradan şirketin kazancı ne oluyor?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 4 Ağustos 2022 #9 509401 dedi: Hayır sitesinde büyük harflerle yazıyor ticari kullanımı yasak değil diye. Genişletmek için tıkla... Hayallerimi yok etmez umarım bu proje, logo tasarımcısıyım.
509401 dedi: Hayır sitesinde büyük harflerle yazıyor ticari kullanımı yasak değil diye. Genişletmek için tıkla... Hayallerimi yok etmez umarım bu proje, logo tasarımcısıyım.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 4 Ağustos 2022 #10 Zinederon dedi: Peki buradan şirketin kazancı ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam kredi satıyorlar her resim oluşturmada 1 kredi harcıyorsun. Her ay 15 kredi veriyorlar ilk ay 50 kredi veriyorlar.
Zinederon dedi: Peki buradan şirketin kazancı ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam kredi satıyorlar her resim oluşturmada 1 kredi harcıyorsun. Her ay 15 kredi veriyorlar ilk ay 50 kredi veriyorlar.