Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 21 Haziran 2018 #1 Az önce suradaki konuyu okudum ama tam anlamiyla cevaplanmadan kilitlendigini gördüm ve meraklandim. Gercekten neden havasi alinir? Alinmazsa gercekten öldürür mü? @Murat5038 @BilgisayarKurdu (Cüneyt Arkin videon harikaydi)
Az önce suradaki konuyu okudum ama tam anlamiyla cevaplanmadan kilitlendigini gördüm ve meraklandim. Gercekten neden havasi alinir? Alinmazsa gercekten öldürür mü? @Murat5038 @BilgisayarKurdu (Cüneyt Arkin videon harikaydi)
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #2 Hava damara kacarsa pihti olusur diyedir herhalde.
Alpi350 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 2.097 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #3 2 senelik konu. Bence gerekli açıklamalar verilmiş görünüyor. Resimli şırıngalar çok açıklayıcı olmuş ayrıca.
2 senelik konu. Bence gerekli açıklamalar verilmiş görünüyor. Resimli şırıngalar çok açıklayıcı olmuş ayrıca.