Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #11 crazydeps dedi: Doğrusu fazla ümidim yok. 17 yaşından sonra 10 cm uzayan olduğu için biraz ümit geldi. Genişletmek için tıkla... Doktora gidip plaklarınıza baktırdınız mı hocam? Eğer açık ise hala uzama şansı var ama kapalıysa geçmiş olsun.
crazydeps dedi: Doğrusu fazla ümidim yok. 17 yaşından sonra 10 cm uzayan olduğu için biraz ümit geldi. Genişletmek için tıkla... Doktora gidip plaklarınıza baktırdınız mı hocam? Eğer açık ise hala uzama şansı var ama kapalıysa geçmiş olsun.
C crazydeps Picopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 176 Makaleler 2 Yer C:\Users\crazydeps Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör/Yazılımcı 2 Mayıs 2021 #12 Arthur_Callahan dedi: Doktora gidip plaklarınıza baktırdınız mı hocam? Eğer açık ise hala uzama şansı var ama kapalıysa geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Gittim kapanıcak az aralık var dedi. Az aralık 3,4 CM olsun bari. Babam 1.73 onu geçmeliyim en azından gibi düşünüp 1.75 olmayı düşünüyorum.
Arthur_Callahan dedi: Doktora gidip plaklarınıza baktırdınız mı hocam? Eğer açık ise hala uzama şansı var ama kapalıysa geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Gittim kapanıcak az aralık var dedi. Az aralık 3,4 CM olsun bari. Babam 1.73 onu geçmeliyim en azından gibi düşünüp 1.75 olmayı düşünüyorum.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #13 crazydeps dedi: Gittim kapanacak az aralık var dedi. Az aralık 3,4 cm olsun bari. Babam 1.73 onu geçmeliyim en azından gibi düşünüp 1.75 olmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 1.70-1.72 civarlarına zorlarsınız hocam da 1.75 imkansız gibi. Olduğu kadar, olmadığı kader diyelim.
crazydeps dedi: Gittim kapanacak az aralık var dedi. Az aralık 3,4 cm olsun bari. Babam 1.73 onu geçmeliyim en azından gibi düşünüp 1.75 olmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 1.70-1.72 civarlarına zorlarsınız hocam da 1.75 imkansız gibi. Olduğu kadar, olmadığı kader diyelim.
C crazydeps Picopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 176 Makaleler 2 Yer C:\Users\crazydeps Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör/Yazılımcı 2 Mayıs 2021 #14 Arthur_Callahan dedi: 1.70-1.72 civarlarına zorlarsınız hocam da 1.75 imkansız gibi. Olduğu kadar, olmadığı kader diyelim. Genişletmek için tıkla... Ayakkabı 3 cm uzatıyor yaparız birşeyler
Arthur_Callahan dedi: 1.70-1.72 civarlarına zorlarsınız hocam da 1.75 imkansız gibi. Olduğu kadar, olmadığı kader diyelim. Genişletmek için tıkla... Ayakkabı 3 cm uzatıyor yaparız birşeyler
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #15 crazydeps dedi: Ayakkabı 3 cm uzatıyor yaparız bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Yine de şükür derim hocam. Elsiz, kolsuz, bacaksız doğmaktansa 1.70 erkek olmak daha iyidir.
crazydeps dedi: Ayakkabı 3 cm uzatıyor yaparız bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Yine de şükür derim hocam. Elsiz, kolsuz, bacaksız doğmaktansa 1.70 erkek olmak daha iyidir.
C crazydeps Picopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 176 Makaleler 2 Yer C:\Users\crazydeps Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör/Yazılımcı 2 Mayıs 2021 #16 Arthur_Callahan dedi: Yine de şükür derim hocam. Elsiz, kolsuz, bacaksız doğmaktansa 1.70 erkek olmak daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam şükürler olsun. 1.80 arkadaşlarım var keşke onlar gibi boyum olsa diyorum fakat şöyle bakınca bize de bu boy yakışmış yapacak bir şey yok.
Arthur_Callahan dedi: Yine de şükür derim hocam. Elsiz, kolsuz, bacaksız doğmaktansa 1.70 erkek olmak daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam şükürler olsun. 1.80 arkadaşlarım var keşke onlar gibi boyum olsa diyorum fakat şöyle bakınca bize de bu boy yakışmış yapacak bir şey yok.