Dandik bilgisayarlarda kullanılan dandik bileşenler

Everest ve Frisby markalarından hiç haz etmem. Ancak aynı zamanda Everest'in bir oyuncu faresi olacak modelini hatırlamıyorum. Frisby'nin de GX7 faresi kaliteliydi. Ancak şunu söyleyeyim; Everest PSU hayatta alınmaz.

Gametech PSU. Bir kez kullandım. Bir daha da bulaşmama kararı aldım.

Bu arada forumda Gametech markasını bilmeyen çok fazla kişi var. Onları da buradan bir aydınlatmış olayım ;

Arkadaşlar sadece kendim kullandığım için demiyorum. Birazcık araştırdığınız zaman zaten Gametech markasının kalitesiz ürünler ürettiğini görebilirsiniz.
Yani Gametech markasının da o çok önermediğimiz Rampage, Frisby, PowerBoost gibi markalardan tek farkı adı.

Frisby yine iyi aslında bende pek haz etmem dediğim gibi ama son zamanlarda iyi şeyler çıkarttığı söyleniyor ki GX7 baya kaliteli bir fare.

Reddit ve yabancı forumlarda isyan edeni çok fazla.
Bir isyan edeni de benim. Daha yeni HDD'm kafa vurmaya başladı birkaç ay sonra. Birkaç ay sonra da öldü. Samsung HDD ile değiştirdim ve memnunum.

Haklısınız bende de 1 TB Seagate HDD vardı içinde çok önemli dosyalarım vardı HDD kafa vurma sorunu yüzünden içindeki verilerde kendi de çöp oldu.
Şu an Toshiba 1 TB kullanıyorum memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…