Dandik bilgisayarlarda kullanılan dandik bileşenler

Ben mi görmedim yoksa kimse turbox yazmamış mı? Gerçi kapandı diye iddia vardı galiba.

Everest'tin mouseleri. Klavyesini 3 sene kullanıyorum çok rahat ve sorunsuz şimdilik. Everest'in PSU'suda var sistemim eski ve az kullanıyorum. Bakalım.

Sadece fare için demiyorum. Genel olarak internette okumuştum. Son dönemlerde iyi parçalar çıkarıyor deniliyor.
Ben hiç öyle bir şeye rastlamadım. Kimsenin "Frisby iyi parçalar çıkarıyor" tarzı bir şey söylediğini duymadım veya görmedim? Acaba olayı kurtarmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım.

Haklısınız bende de 1 TB Seagate HDD vardı içinde çok önemli dosyalarım vardı HDD kafa vurma sorunu yüzünden içindeki verilerde kendi de çöp oldu.
Şu an Toshiba 1 TB kullanıyorum memnunum.
Kafa vurma sorunu nedir? Bende 2TB Seagate HDD var 1.5 yıldır rahat kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

Ya bu 2013-2014 dönemlerinin efsane hazır kasasıydı görünce haykırdım ciddi ciddi. Hatta forumun tozlu sayfalarında konuları vardır Casper PC aldım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…