Danimarka'da Pakistanlı mülteci ile Danimarkalı'nın konuşması

Orta Doğu zihniyeti. Ne diyelim bunların arasında yaşıyoruz bizde.

Pakistan da savaşmı var neden burada veya oralarda mülteci oluyorlar pakistanlılar mülteci değillerdir direkt isteyerek gelmişler ve suçludurlar bu durumda ülkelerine geri gönderilmeleri gerekir.
Pakistan bizim gibi. Başkan sorunu çekiyorlar. Başlarındaki adam "Batı'nın oyununu oynamaya değil oyunu değiştirmeye geldim" ile sloganı ile yola çıktığı için, ülke batik.

Orta Doğu zihniyeti. Ne diyelim bunların arasında yaşıyoruz bizde.
Pakistan Güney Asya ülkesi.

Arap ülkeleriyle aynı zihniyette olduklarından söyledim, bölge olarak tabii farklılar. Bakınca bizim surilerden pek bir farkı yok.

Var. En azından bazilari zeki. Amerika'da doktor olan pakiler yok degil.
Suriyeli aydınlarda var. Hatta Türkiye'de olan Suriyeliler dönmesin demişlerdi. Suriyelilerin bizim ülkemizde olan kısmı daha çok çöl bedevisi. Yoksa kendi ülkelerinde zeki olanları da var.

Ya insan falan da bir tek ben mi tiksiniyorum şunlardan ya? Samimi diyorum değişik varlıklar, gururluyuz çünkü kendimizi geçtik insanların yerine bile utanacak kadar edebimiz var çok şükür. Adamın vatanında dediğine bak, keşke Danimarkalı'ya verseler de karısını, 5'i o yapsa, neyse.

Bizim ülkede de böyle konuşacaklar da henüz ortam müsait değil, şartlar olgunlaşmadı. Bizim nüfusumuz fazla olduğu için cesaret edemiyorlar, yarın bir gün diyecekler yalnız. Çok vahim bir durum.

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…