Danıştay Ayasofya’da son sözü söyledi Müze kararı iptal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atina'da camii uzun süredirli yok zaten. Bu camiileri kiliselere çevirmeleri daha önceden başladı alakası yok.

Yunanistantan'da bir çok cami kapatıldı, ona niye sesiniz çıkmadıda Ayasofya cami oldu diye sesininizi çıkartıyorsunuz? Bende buna anlam veremedim.

Demografi, diğer adıyla nüfus bilimidir. Dünya'da veya bir ülkede bulunan nüfusun yapısını, durumunu, dinamik özelliklerini inceleyen bilim dalıdır.

Açıklayıcı olmuştur umarım. Ayrıca kilise kapatılırken sizin de pek tepki gösterdiğinizi sanmıyorum.

Yunanistan Türkiye Cumhuriyetine ait adaları işgal etti, ona sesin çıkıyor mu? Niye hesabı sorulmuyor diyerek iktidardan hesabını sorabiliyor musun?
Haklısınız. Ayrıca - sanırsam lozan anlaşmasına göre - adalar silahlandırılmayacaktı. 23 adadan 16'sı silahlandırıldı. Hulusi Akar bile paylaştı. Orada neden sesinizi çıkarmadınız?

Bırak hocam. Koyuna laf anlatılamaz...

Dostum paradan bahsediyorsun fakat o para gelse de gelmese de bizim bilmediğimiz yerlere gidiyor. Silivri'ye gideceğim diye korkuyorum bilmediğimiz yerleri anladın sen. Her türlü rezil etmeyi başarıyorlar ekonomiyi.

Evet malum kesimin gazı alındı. Oylar biraz daha artabilir. Bakalım diğer ülkeler ne tepki verecek.
Dostum Z kuşağı, X kuşağını katlayacak

Hani bunu şaka olarak yazdığını biliyorum ama

Atina'da camii uzun süredirli yok zaten. Bu camiileri kiliselere çevirmeleri daha önceden başladı alakası yok.
Hocam onlar ''kötü'' birşey yapınca neden bizler de aynı şekilde karşılık veriyoruz? Hani hoşgörü ve iyilik dini idi? Ben hristyan olarak SEKÜLER olan bu ülkede kilise çanı da çalsın istiyorum. Ben HİNDU olarak geleneksek kıyafetlerim ile memur olmak istiyorum. Ben Ateist olarak küpe,piercing ve dövme ile memur olmak istiyorum. Bunlara Hayır derken islam kıyafetlerine neden evet diyorsunuz?

Dostum paradan bahsediyorsun fakat o para gelse de gelmese de bizim bilmediğimiz yerlere gidiyor. Silivri'ye gideceğim diye korkuyorum bilmediğimiz yerleri anladın sen. Her türlü rezil etmeyi başarıyorlar ekonomiyi.
En azından ordan gelen para ile belki biraz gözlerini doyuruyorlardır. Bi gelir kaynakları olmayınca olan halka oluyor.

Bugün bu kararı alkışlayan siyasal islamcılar dün bunu alkışlıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…