surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 24 Haziran 2021 #1 Hep merak etmişimdir. Teşkilat türküsü eşliğinde dans eden kurt videosunun anlamı nedir? Nereden, ne amaçla çıkmıştır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Hep merak etmişimdir. Teşkilat türküsü eşliğinde dans eden kurt videosunun anlamı nedir? Nereden, ne amaçla çıkmıştır?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 24 Haziran 2021 #2 Türklerin kurtlara bir sempatisi var, sanırım kurtların özellikleri falan daha uyumlu Türk milletine. Öyle bir mizah videosu o da.
Türklerin kurtlara bir sempatisi var, sanırım kurtların özellikleri falan daha uyumlu Türk milletine. Öyle bir mizah videosu o da.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 Ülkücü kurt.
Elontidirax Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 613 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Haziran 2021 #4 Ne için yapıldığını bilmiyorum, fakat şu teşkilat türküsü için özel yapılmamış sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düzenleme: arkadaşın kurt animasyonu hakkında konuştuğunu sandım, yanlış anlamış olabilirim. Son düzenleme: 24 Haziran 2021
Ne için yapıldığını bilmiyorum, fakat şu teşkilat türküsü için özel yapılmamış sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düzenleme: arkadaşın kurt animasyonu hakkında konuştuğunu sandım, yanlış anlamış olabilirim.
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 24 Haziran 2021 #5 Trol, mizah şelalesi.
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 24 Haziran 2021 #6 İçinde çok komik bir şaka olsa gerek herkes gülerken ben gülemiyorum zaten o yüzden açtım konuyu içinde ne tür bir mizah var bilen yok mu?
İçinde çok komik bir şaka olsa gerek herkes gülerken ben gülemiyorum zaten o yüzden açtım konuyu içinde ne tür bir mizah var bilen yok mu?
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 24 Haziran 2021 #7 surafu dedi: Hep merak etmişimdir. Teşkilat türküsü eşliğinde dans eden kurt videosunun anlamı nedir? Nereden, ne amaçla çıkmıştır? Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin sembolü bozkurt. Videonun aslında bizimle alakası yok ama eklemiş biri işte.
surafu dedi: Hep merak etmişimdir. Teşkilat türküsü eşliğinde dans eden kurt videosunun anlamı nedir? Nereden, ne amaçla çıkmıştır? Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin sembolü bozkurt. Videonun aslında bizimle alakası yok ama eklemiş biri işte.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.206 Makaleler 3 Çözümler 15 24 Haziran 2021 #8 Sence "anlamı" olan bir öge viral olur mu?