"Dans eden kurt" adlı videonun anlamı nedir?

surafu

Hectopat
Hep merak etmişimdir. Teşkilat türküsü eşliğinde dans eden kurt videosunun anlamı nedir? Nereden, ne amaçla çıkmıştır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türklerin kurtlara bir sempatisi var, sanırım kurtların özellikleri falan daha uyumlu Türk milletine. Öyle bir mizah videosu o da.

Ne için yapıldığını bilmiyorum, fakat şu teşkilat türküsü için özel yapılmamış sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzenleme: arkadaşın kurt animasyonu hakkında konuştuğunu sandım, yanlış anlamış olabilirim.

Son düzenleme:
İçinde çok komik bir şaka olsa gerek herkes gülerken ben gülemiyorum zaten o yüzden açtım konuyu içinde ne tür bir mizah var bilen yok mu?

Hep merak etmişimdir. Teşkilat türküsü eşliğinde dans eden kurt videosunun anlamı nedir? Nereden, ne amaçla çıkmıştır?

Türkiye'nin sembolü bozkurt. Videonun aslında bizimle alakası yok ama eklemiş biri işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…