Arkadaşlar şimdi diyelim çok güçlü bir ekran kartına güçsüz işlemci taktım. Ekran kartı kullanımı sınırlı olacak onu biliyorum ama benim merak ettiğim husus şu; anlık takılma olacak mı sistemde? Yoksa sadece ekran kartı kullanımı sınırlı mı olacak?
Arkadaşlar şimdi diyelim çok güçlü bir ekran kartına güçsüz işlemci taktım. Ekran kartı kullanımı sınırlı olacak onu biliyorum ama benim merak ettiğim husus şu; anlık takılma olacak mı sistemde? Yoksa sadece ekran kartı kullanımı sınırlı mı olacak?
Takılma yapar, binde bir yüzde bir FPS'ler yerlerde gezer. Kare çizim hızları tavan yapar. Keyifli bir oyun deneyimi yaşayamazsın. Ayar artırayım sanal çözünürlükle 2K yapayım dersen de çok düşük FPS'lerde oynarsın yine keyifli olmaz.
Arkadaşlar şimdi diyelim çok güçlü bir ekran kartına güçsüz işlemci taktım. Ekran kartı kullanımı sınırlı olacak onu biliyorum ama benim merak ettiğim husus şu; anlık takılma olacak mı sistemde? Yoksa sadece ekran kartı kullanımı sınırlı mı ol.
Ekran kartı darboğazında ekran kartı kullanımı düşük olur. Oyun oynarken darboğaza bağlı olarak ekran kartı kullanımı zaman zaman yükselip hızlıca tekrar düşer. Bu durumda da anlık takılmalar olur.