Darboğaz Niye Büyük Dert?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden bu kadar dert yapıyorlar anlamış değilim.
Darboğaz olunca sistem patlamıyor, uçmuyor.
Sadece ekran kartının tamamını harcayamazsın, tam performans vermez.
10100F ile RTX 2080 Ti kullanılabilir ama darboğaz olur, oynatır mı? Oynatır ama insanlar en ufak şeyleri dert yapıyorlar, benim sistemim bilgisayarım yok o zaman bu daha büyük dert.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Örnek yani adam 9100F ile akarak oynuyor. Darboğaz burada ne yani? Arada az FPS farkı var neredeyse yok.
Bıktım artık daha anlatsam anlatırım ne kadar saçma dertler var.
RAM darboğazı daha mühim bir konu.
GTX 1070 ile 30 FPS alan var RAM yüzünden.

Dökün arkadaşlar dökün saçma dertleri. Bu konuyu da açıklayın.
Basit bir konuyu dünya derdi yapıyorlar.

Neden bu kadar dert yapıyorlar anlamış değilim.
Darboğaz olunca sistem patlamıyor, uçmuyor.
Sadece ekran kartının tamamını harcayamazsın, tam performans vermez.
10100F ile RTX 2080 Ti kullanılabilir ama darboğaz olur, oynatır mı? Oynatır ama insanlar en ufak şeyleri dert yapıyorlar, benim sistemim bilgisayarım yok o zaman bu daha büyük dert.

Örnek yani adam 9100F ile akarak oynuyor. Darboğaz burada ne yani? Arada az FPS farkı var neredeyse yok.
Bıktım artık daha anlatsam anlatırım ne kadar saçma dertler var.
RAM darboğazı daha mühim bir konu.
GTX 1070 ile 30 FPS alan var RAM yüzünden.

Dökün arkadaşlar dökün saçma dertleri. Bu konuyu da açıklayın.
Basit bir konuyu dünya derdi yapıyorlar.

Aşırı darboğaz oyun deneyimini baltalayacak kadar büyük FPS droplar yaşatıyor diye biliyorum.

Gayet normal bence. Elindeki 20000 bütçeye rtx 3070 ve i3 10100f mi alırsın yoksa daha dengeli bir sistem mi?
benim sistemim bilgisayarım yok o zaman bu daha büyük dert.
Bu da çok yanlış bir bakış açısı. İnsanların yarısının bilgisayarı kötü. Bu diğer yarısını ilgilendirmez. İnsanlar parasını verdiği şeyi tamamen kullanmak istiyor gayet normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı