Darboğaz yapmayacak sistem önerisi

İşlemci değişince anakart ve ram de otomatik olarak değiştirmen lazım. Am5 işlemci, am5 anakart ve am5 ram olması lazım. Öyle olduğu zaman da daha pahalıya geliyor. O yüzden bu dönemde hazır sistem daha mantıklı bence. Soğutucu olarak da Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
şu modele bakabilirsiniz.

işlemci değiştirmek istersen anakart ve ram degiştirmen gerekir. bence hazır bir sisteme yönelin, oradan özelleştirme yaparsınız.

bende 38-40 bin lira civarinsa bir bütceyle pc topliyacagim suanlik dusunudugum bu bir arkadasima sordum anakart kasa fln cop bes para etmez dedi bakabilirmisiniz

KEREM AKTURKOGLU-UEL/Intel Core i5 13400F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

hayr monitörüm var başka zaman alacağım
@alibalcii bu arkadaş da sistem önerisi istemiş de ona sormuştum. Sizin sorunuz da soğutucuyu üstte attım Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili buna bakabilirsiniz

Monitor dahil olmadan toplam 45 46 bin lira falan ama klavye mouse flda yok brüt 45 46 arasi
Bütçe 46k ise attığınız sisteme hiç bulaşmayın. Sadece İtopya dan mı alabiliyorsunuz? Başka sitelerden de öneri yapabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…