Dardanel ton balığı zararlı mı?

Bir çok balık ağır metal ve civa gibi şeyler içermekte zaten. Ton balığı yüksek proteinden dolayı fazlasıyla tokluk hissi verir. Bu arada en iyi konserve ton balığı markası dardaneldir.
Öneriniz için teşekkürler geçmişte bir kaç kez yemiştim yarın denemek amaçlı bir paket alıcağım

Ben 8 ay boyunca her gün yedim hiçbir şey olmadı herhangi bir cıva veya metal artışı olmadı kan testi yaptırdım çok yenilmediği sürece zararı olacağını düşünmüyorum hatta yarararlı.

Ben 8 ay boyunca her gün yedim hiçbir şey olmadı herhangi bir cıva veya metal artışı olmadı kan testi yaptırdım çok yenilmediği sürece zararı olacağını düşünmüyorum hatta yarararlı.
Yorumun için çok teşekkürler dostum.
Bende sana bir tavsiyede bulunayım Bimler de 3x140 ge total 420 gr dardanel sarı ekonomik ton balığı 80 tl kilosu 200tl anca
5 6 ay öncesine kadar kilosu neredeyse 1000tlydi çok pahalıydı şimdiye 5te1i fiyatında çok şaşırtıcı umarım altında bir şey yoktur

Evet artık ekonomi kötüleştiğinden dolayı ya malzemeden ya da gramajdankısıyorlar inşallah daha kötü yerlere gitmez bu durum ama bence dışarıda özellikle son olayları görmüşsünüzdür tavuk üzerine çiğ tavuk ekleyen dönercilerden tavuk yiyip zehirlenmekten iyidir ton balığı almak.

Rica ederim

Kesinlikle,size katılıyorum.

Bim'de satılan Derya Ton'u da tercih edebilirsiniz. O da Dardanel'in. Ben onu alıyorum. 2 veya 3 günde bir yiyorum.

Hazır paket içinde gördüğünüz her ürün zararlıdır. Onlara uzun raf ömrü verilebilmesi için nasıl ve ne tür işlemlerden geçtiğini bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…