Daredevil izleme sırası nasıl olmalı?

sessizOL

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar ben
Daredevil 1 ve 2. sezonu izledim, Dafenders'in diğer hiçbir üyelerinin filmini izlemedim, Defenders'i direkt izlesem çok şey kaçırır mıyım? Bir de Daredavel'in oynadığı bazı diziler de varmış kafam çok karıştı, nasıl izleyeyim izleme sırası nasıl, bilginiz var mı?

Arkadaşlar ben
Daredevil 1 ve 2. sezonu izledim, Dafenders'in diğer hiçbir üyelerinin filmini izlemedim, Defenders'i direkt izlesem çok şey kaçırır mıyım? Bir de Daredavel'in oynadığı bazı diziler de varmış kafam çok karıştı, nasıl izleyeyim izleme sırası nasıl, bilginiz var mı?
daredevil'in oynadığı yan diziler galiba şunlar: She Hulk, Echo, Hawkeye (hawkeye izledim de burda gözüktüğünü hatırlamıyorum) ve Punisher galiba.
Defenders üyelerinden açıkçası sadece Daredevil ve Iron fist'i izlesen olur Luke Cage ve Jessica Jones biraz sıkabilir. fakat bence Iron fist izlemeden de sadece Daredevil izledikten sonra Defenders izlemek bir şey kaybettirmez. (bu arada Iron fist, Luke Cage ve Jessica Jones bunlar dizi)

Daredevil (sezon 1)
Jessica jones (sezon 1)
Daredevil (sezon 2)
Luke cage (sezon 1)
Iron fist (sezon 1)
The Defenders.
The Punisher (sezon 1)
Jessica jones (sezon 2)
Luke cage (sezon 2)
Iron fist (sezon 2)
Daredevil (sezon 3)
The Punisher (sezon 2)
Jessica jones (sezon 3)
Daredevil born again.

Daredevil (sezon 1)
Jessica jones (sezon 1)
Daredevil (sezon 2)
Luke cage (sezon 1)
Iron fist (sezon 1)
The Defenders.
The Punisher (sezon 1)
Jessica jones (sezon 2)
Luke cage (sezon 2)
Iron fist (sezon 2)
Daredevil (sezon 3)
The Punisher (sezon 2)
Jessica jones (sezon 3)
Daredevil born again.
bu dizileri bilyorum sadece daredavel defenders ve punisher ı izlesem çok şey kaybedermıyım onu merak edyorum pek ilgimi çekmedi diğer karakterler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı