Dareu A950 fare fingertip tutuş şekli için uygun mudur?

Hyperly26

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Son zamanlarda bir kablosuz fare arayışındayım. Gözüme Dareu A950 Pro 4K marka ve model fare takıldı. Ancak başlıktaki sorum hakkında internette nedense hiç yorum görmedim. Elimin uzunluğu 18 cm, genişliği ise baş parmaksız 8.5 cm, baş parmak ile hesaplarsan 9.5 cm oluyor ve fingertip tutuş tarzında tutuyorum. Bu yüzden başlıkta da olduğu gibi bu fare elime uygun olur mu diye sormak istiyorum. Ayrıca her ne kadar gözüm bu farede olsa da eğer başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

hocam o kısıye gore degısır kucuk fare seven var buyuk fare seven var oncelıkle fareyı nasıl tutuyorsun parmak uclarınla mı yoksa tam kavrayabılecegın sekılde mı?

Hocam hem başlıkta hem de gönderide söylediğim gibi fingertip, yani parmak uçlarımla tutuyorum. Bileğim havada olmuyor, masayla temas ediyor. Sadece fareyi aşağı çekerken avuç içim fareyle temas ediyor, onun dışında sağ, sol ve yukarı hareket ettirirken avuç içime temas etmiyor.

Bir düzeltme yapmak istiyorum. Sanırsam elim havada olduğu zaman fingertip oluyormuş. Benim elim havada olmuyor. O zaman benimkisi relaxed claw oluyor sanırsam. Yanlış yönlendirme için özür dilerim.

Son düzenleme:
oncelıkle gunaydın, anladım hocam pek uygun degıl gıbı elınızın olculerıyle mouse olculerıne gore kucuk kalıcaktır daha cok palm grıp mouselara bakmanız daha ıyı olur

Biraz daha araştırma yaptım ve bir tık daha fazla para ödersem Scyrox V8 de var ve internette kullananların yorumlarına baktığımda benim el boyutlarına benzer elleri olduğunu ve claw tuttukları için de onlara uygun olduğunu okudum. Üstüne biraz daha düşüneceğim ve ona göre Scyrox alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…