Dareu A950 Pro 4K Wireless almak istiyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum. Connectgame var fakat oradan gelen ürünler daha önce kullanılmış vb. şekilde geliyormuş ve iade almıyorlarmış diye almaya korkuyorum. Nereden almalıyım?
Dareu A950 Pro 4K Wireless almak istiyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum. Connectgame var fakat oradan gelen ürünler daha önce kullanılmış vb. şekilde geliyormuş ve iade almıyorlarmış diye almaya korkuyorum. Nereden almalıyım?
Kullanılmış ürün gelme olayını bilmiyorum ama evet satış sonrası destekleri kötü ve bu bilinen bir gerçek. THH ile uğraşıp illa iade alırsın falan ama uğraştırır. Ben geçen gün dareu a950 pro'nun magnezyum modelini aldım. Bana ve diğer alanlara ürün sorunsuz geldi.
Hocam Dareu direk kendi olarak garantisini sunuyor connectgame değil de Dareu'ya e-posta atarsanız direk iletişim sağlıyor connectgame'in en sıkıntısız ürünleri dareunundur